הפועל תל אביב ממתינה לתשובה מבני סכנין בנוגע לאפשרות השאלתו של פיראס מוגרבי. לאחר שנראה היה שהצדדים קרובים לסיכום, הנהלת סכנין החליטה ביום שישי לעשות ניסיון נוסף להשאיר את מוגרבי כדי לשמור על סגל חזק שיסייע לקבוצה לעלות במהירות בחזרה לליגת העל. בהפועל תל אביב ימתינו עוד כמה ימים ואם לא תהיה תשובה חיובית, יעברו לאופציה הבאה.
לאחר שהפועל תל אביב לא מימשה את האופציה על ג'וזף גנדה שתמה הלילה, השחקן רואה את עצמו שחקן חופשי ועשוי לצאת להתרשמות בקבוצה מחו"ל. לאדומים הייתה אופציה לשלם לגנדה 350 אלף ששקל ולהאריך את חוזהו של גנדה והם טוענים שהאופציה הזו תסתיים רק היום. בכל מקרה, בהפועל לא רצו לממש את האופציה לפני שהמאמן ניסו אביטן יאשר זאת ויקבל החלטה עד לאחר מחנה האימון. מספר קבוצות בארץ מתעניינות בשחקן, ביניהן הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים, אך נראה שההעדפה שלו היא לנסות את מזלו בחו"ל. 
ביומיים הראשונים למכירת המנויים מכרה הפועל תל אביב קרוב ל-2,000 מנויים. אוהדים רבים התלוננו על תקלות וקושי לבצע רכישה דרך האינטרנט או בטלפון. בהפועל הגיבו לכל אוהד שנתקל בקושי ומטפלים בדברים ברמה האישית.
עוד בנושא
אחד ממנודי הפועל באר שבע: "לא נוותר, נדרוש פיצוי על התרת החוזה"
למרות שכבר זומן לשימוע: גבי תמאש סיכם לעונה נוספת בהפועל חיפה
רוני לוי מתעקש: בית"ר ירושלים עדיין לא מוותרת על ניקיטה רוקאביציה
אליסון דוס סנטוס קיבל הודעת שחרור ולא יתייצב לאימוני מכבי חיפה
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



