ז'איר אמאדור נמצא על הכוונת של ריאל סראגוסה, כך על פי דיווח בספרד. בלם מכבי תל אביב מאוד מוערך בספרד, בעיקר אחרי העונה הפנטסטית בה סייע לווסקה הקטנה לעלות ללה ליגה ב-2017/18. המנהל המקצועי של סראגוסה הוא לאלו אראנטגי, שמילא לפני כן את התפקיד בווסקה והיה זה שהחתים את אמאדור.
סראגוסה אמנם משחקת בליגה השנייה בספרד, אבל מדובר במועדון בכיר עם בסיס אוהדים גדול והיסטוריה של שנים ארוכות בליגה הבכירה. היא זכתה בשישה גביעים, סיימה כסגנית האלופה ב-1975 והגיעה לגמר גביע אירופה למחזיקות גביע ב-1995.
לאמאדור חוזה לשנתיים נוספות ומכבי תל אביב לא תסכים לשחרר אותו ללא תמורה. למרות שריאל סראגוסה נחשבת לאחת מהקבוצות הבכירות בליגת המשנה, קשה מאוד להאמין שהיא מסוגלת להתחרות באלופה הישראלית מבחינת שכר.
הבלם הפורטוגלי הגיע בקיץ האחרון ללא תמורה. הוא לא הצליח לבסס את מעמדו כבלם מוביל ושותף ב-13 משחקים בלבד בעונה הסדירה. בפלייאוף העליון הוא כבר פתח ב-8 מ-10 המשחקים ושימש בורג חשוב בהבטחת האליפות.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן