בווידאו: תגובות למשחק הליגה האחרון בין מכבי חיפה למכבי נתניה
ניקו אולסק עשוי לעזוב את מכבי נתניה ולעבור לשחק בליגת ה-MLS בארצות הברית. לקשר היהודי-אמריקאי סעיף שחרור בחוזה לליגה האמריקאית בסכום של 200 אלף דולר בלבד. אולסק מכוון אליה, ואף הנחה את נציגיו לבדוק לו אופציות בארצות הברית. הקשר בן ה-27 חתם לפני שנה על הארכת חוזהו בשלוש שנים נוספות, וכאמור הקיץ הוא מרגיש סוג של מיצוי בישראל ורוצה לנסות את מזלו בארצות הברית או אפילו בקבוצה באירופה, אם כי ליציאה לאירופה אין לו סעיף שחרור נקוב.
לאולסק חוזה יחסית גבוה לעונה הבאה בנתניה. הוא רשם עונה טובה אבל גם הוא לא הצליח להרים את עצמו במאני טיים כדי לסייע למכבי נתניה לסיים עם כרטיס לאירופה. במכבי נתניה עוקבים בדריכות אחר העניין מאחר שאולסק לא נחשב לשחקן זר ואם יימכר, יצטרכו בקבוצה למלא את השורות. בקבוצה גם יחפשו כעת מגן שמאלי אחרי ששון גולדברג העדיף את הצעת הפועל באר שבע.
בתוך כך, בנתניה ממשיכים לבחון את ההצעות שיש על עלי מוחמד. הסיבה שהמועדון לא ממהר למכור את מוחמד בסכום שנע סביב 1.5 מיליון דולר נעוץ בעובדה שמוחמד זכאי ל-30 אחוז ממכירתו. בנתניה ממשיכים להתעקש על סעיף השחרור שלו בגובה של 2.5 מיליון דולר כדי שיוותרו בידיהם 1.75 מיליון דולר אחרי קיזוז 30 האחוזים של השחקן.
יתרון (6) 36
13:15

הפועל חולון

מכבי רמת גן
(7+)
חולון נראתה לא טוב מול גליל עליון למרות הניצחון, כשהיא עדיין זוכרת את התבוסה למכבי. רמת גן אחרי ניצחון מרשים על נס ציונה, ורוצה להמשיך במומנטום. יהיה לה קשה לנצח, אבל הליין גבוה מדי
רגיל (6) 64
15:00

מ.ס. כפר קאסם

עירוני מודיעין
המארחת מגיעה עם הרבה ביטחון אחרי ניצחון חשוב בחוץ על הפועל ר"ג. האורחת היא אחת מקבוצות החוץ החלשות בליגה. כפר קאסם תדע לשמור על המומנטום ולנצח גם כאן


