בווידאו: הפועל כפר סבא חוגגת עלייה
הפועל כפר סבא ביצעה הערב (רביעי) החתמה ראשונה לקראת חזרתה לליגת העל, כשצירפה לשורותיה את המגן השמאלי נירן רוטשטיין מעירוני קרית שמונה. השחקן חתם על חוזה לעונה אחת בקבוצה של אופיר חיים, אחרי שבעונה החולפת שותף במדי קרית שמונה רק בשלושה משחקים במסגרת גביע הטוטו בתחילת העונה ונעדר תקופה ממושכת בגלל פציעה, כך שלמעשה עדיין לא ערך את הופעת הבכורה שלו בליגת העל.
רוטשטיין בן ה-25, בוגר מחלקת הנוער של מכבי חיפה, שיחק לפני כן בעירוני טבריה מליגה א' והפועל נצרת עילית. לאחר החתימה אמר: "אני נרגש ושמח להצטרף להפועל כפר סבא וכבר מצפה ללבוש את המדים הירוקים. אני משוכנע שנעשה דברים יפים יחד עם השחקנים והאוהדים בלויטה".
עוד בנושא:
ג'קי בן זקן לראשי הפועל תל אביב: "אין עסקה על יואב ג'רפי"
נאור סבג חתם בהפועל באר שבע: "שמח לחזור למועדון בו גדלתי"
מקס גרצ'קין מעדיף את בית"ר ירושלים על פני הפועל תל אביב
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם