בווידאו: שחקני אתלטיקו מדריד נוחתים בישראל
אתלטיקו מדריד תפגוש הערב (19:30, ערוץ הספורט) את בית"ר ירושלים במשחק חגיגי שייערך לעיני יציעים מלאים באצטדיון טדי. יש רק שחקן אחד ששיחק בשתי הקבוצות הללו וקוראים לו אבי נמני. כוכב העבר שהפך לסוכן כל יכול, ערך היום (שלישי) ראיון למארקה הספרדי והתייחס בין היתר לשידוך הלא מוצלח והקצר שלו עם אתלטיקו, שאת מדיה הוא לבש רק שלושה וחצי חודשים.
"אחרי חודש הבנתי שעשיתי טעות שעברתי לאתלטיקו, היתה לי הזדמנות ללכת לקבוצות קטנות יותר ובאותו הזמן לא הייתי מוכן לשחק במועדון גדול", אמר נמני והוסיף, "הגעתי מהליגה הישראלית לאחד המועדונים הכי חשובים באירופה. זו היתה רמה אחרת של אימונים, התקופה שלי באתלטיקו הפכה אותי לשחקן טוב יותר ומקצוען יותר".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
נמני סיפר גם על התקופה הקצרה שלו בדרבי קאונטי האנגלית ואמר: "הרגשתי טוב יותר בפרמיירליג בזכות ההתנסות שלי באתלטיקו. שיחקתי עם שחקנים גדולים כמו אגילרה, קאמינרו, ויירי וטוני. אחרי שנגמרו האימונים, הם המשיכו להתאמן".
נמני ניצל את ניסיונו כסוכן והביע את דעתו על אתלטיקו מדריד הנוכחית: "אתלטיקו צריכה להביא שחקנים ברמה גבוהה בגלל שגריזמן, גודין ואולי רודרי לא ממשיכים. אלו שחקנים שמאוד קשה להחליף והם יצטרכו להוציא הרבה כסף. ריאל מדריד תתחזק בעונה הבאה וגם לוולנסיה וסביליה יש סגלים חזקים".
נמני שיבח גם את סימאונה המאמן כשאמר: "הייתי שמח להתאמן אצל מאמן כזה, אני אוהב את התשוקה שלו, את הרעב שלא נגמר. הוא תמיד רוצה לנצח. גם בשבת האחרונה כשאתלטיקו חזרה מ-2:0 ל-2:2 במשחק חסר חשיבות מול לבנטה, הוא חגג כאילו שהם זכו בליגת האלופות".


