עיקרי הדברים
- בנתניה מודים אחרי ההפסד לבני יהודה: אנחנו במשבר
- דראפיץ' מנסה לעודד את השחקנים: "אנחנו בקוץ בתחת של הגדולות"
- הבצורת של פאטוס בצ'יראי מדאיגה
- במועדון בונים על יאהמיר הוקה לקראת מכבי חיפה
במכבי נתניה מודים: הקבוצה נמצאת במשבר מקצועי גדול. במחזור הקרוב תתמודד מכבי נתניה בדו קרב מול מכבי חיפה על הכרטיס למוקדמות הליגה האירופית והיא תצטרך להסתדר ללא פאטוס בצ'יראי, ניקו אולסק וסתיו פיניש שסוחבים צהובים. עלי מוחמד וגיא מלמד יחזרו להרכב אחרי שריצו אתמול (ראשון) עונשי צהובים.
ההפסד אמש לבני יהודה הכניס את כל המערכת להרגשה קשה מאוד וכעת קיים חשש אמיתי וגדול מכך שהקבוצה לא תצליח לעמוד במשימה ולנצח את מכבי חיפה בשבת הבאה כדי לסיים עם הכרטיס לאירופה. "היה קשה להרים את השחקנים מנטלית אחרי ההפסד בגמר הגביע", הודה אמש סלובודן דראפיץ'. "ההפסד בפנדלים היה קשה מאוד. ידענו שיהיה קשה לנו מול בני יהודה, כי ידענו שהשחקנים שלהם ירוצו וירצו להוכיח ליוסי אבוקסיס. אבל קיבלנו עוד גמר גביע בשבת הקרובה ויש לנו אפשרות לתקן. אנחנו רוצים לקפוץ מדרגה עם השחקנים שלנו. אמרתי לשחקנים שלי יותר מפעם אחת: 'אנחנו יושבים כמו קוץ בתחת של המועדונים הגדולים. אנחנו מפריעים להם כל הזמן'".
עוד בנושא
מכבי נתניה ירדה למקום הרביעי לאחר הפסד 2:0 לבני יהודה
במכבי חיפה יודעים: למשחק מול נתניה יהיו השלכות גדולות
בבאר שבע מעידים: ברקת חזרה להיות הרבה יותר מעורבת
דראפיץ' הוסיף: "זה נראה היום כאילו הלכנו לים, אבל זה לא כך. אנחנו צריכים לחפש השבוע דברים טובים לקראת מכבי חיפה. מכבי נתניה יצאה ממשברים ומהפסדים. אם אנחנו רוצים להיות קבוצת צמרת ולסיים את העונה בטעם טוב, אנחנו צריכים לתקן את הטעויות ולבוא אחרת לגמרי".
מאמן מכבי נתניה התייחס לפאטוס בצ'יראי שמצוי בתקופת בצורת קשה. דראפיץ' הודה שבצ'יראי איבד את הביטחון שלו אבל הוא התייצב לימינו. "כולם שואלים מה קרה לפאטוס ומדברים עליו. פאטוס הביא אותנו למצב בו היינו. הוא הביא אותנו לפלייאוף ולגמר הגביע. יש לו קצת עייפות ומשבר מנטלי, אבל אני חייב לפתור את זה".
בקבוצה בונים על יאהמיר הוקה לקראת מכבי חיפה. "הוא אחד הבודדים שעומד בלחץ הגדול שיש על הקבוצה", אמרו אמש במועדון על האלבני.
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
יתרון (5) 238
19:30

ליברפול

לידס
(1+)
לידס נראית לא רע בכלל בשבועות האחרונים כשהיא ללא הפסד בחמשת משחקיה הקודמים. ליברפול בכושר נהדר, אבל האורחת נראית עיקשת מאוד בתקופה הזו ותשוב לביתה עם נקודה לפחות
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
רגיל (5) 278
20:30

בית"ר ירושלים

הפועל תל אביב
איזה משחק מצפה לנו כאן, שתי הקבוצות מגיעות במומנטום חיובי מה שהופך את המשחק הזה לשקול ומאוזן במיוחד. לאור יחסי הכוחות והתקופה של שתי הקבוצות זה משחק שיכול להתפתח לכל צד וההערכה שלי היא חלוקת נקודות בסיום


