בהפועל תל אביב נשמו הערב (שבת) לרווחה אחרי שהניצחון 0:3 על בני סכנין קבע: האדומים הבטיחו את ההישארות בליגה. אלא שהאקשן במתחם חודורוב עדיין לא נגמר ומהדשא הוא עובר רשמית לקומת ההנהלה. בימים הקרובים יתחילו ההכנות לעונה הבאה וכשברקע המתיחות הגוברת בין קובי רפואה לראשי המועדון, השאלה המרכזית היא איך הן יראו ומי יהיה אחראי להן.
"כמובן שהוקל לי", אמר רפואה אחרי המשחק, "העונה התחילה לא טוב מבחינת הקבוצה וגם מבחינתי באופן אישי. המטרות היו אחרות בתחילת העונה, אבל הכל היה כמעט. כמעט ירדנו ליגה וכמעט עלינו לפלייאוף העליון. זו הייתה עונה לא פשוטה".
רפואה הוסיף: "בסופו של דבר אני שמח שנשארנו בליגה כי אחרי שחזרתי זו הייתה המטרה. כל העונה הזו מבחינתי היא למידה אחת גדולה. האחריות האישית במועדון בסדר גודל כזה, הפיטורים, החזרה, זה משהו שאתה לומד ממנו. אני חושב שלכל המערכת זו הייתה עונה של למידה".
על היחסים עם ההנהלה אמר רפואה: "לשחקנים היה קשה מאוד בשבועות האחרונים ובשבועיים האחרונים לא הצלחנו לעשות את ההפרדה. אני מאמין שהשבוע נקיים פגישה. יש לי תכנית עבודה לעונה הבאה, יהיה לי את מה להגיד, אני אשמע אותם, הם ישמעו אותי, ננהל שיחה בכבוד הדדי ונקבל החלטות".
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.


