עם כל הכבוד למשחק הפרישה של יוסי בניון, למ.ס. אשדוד יש הערב (שבת, 20:30, ספורט 4) מטרות משלה. הקבוצה שתגיע לטדי למשחק החגיגי עקב פרישתו של מספר 15, צריכה לנצח אחרת היא עלולה למצוא את עצמה בסיום המשחק יורדת ליגה. אשדוד תלויה במשחק של מכבי פתח תקוה מול הפועל חיפה, אבל במועדון מאמינים שאם ינצחו את שני המשחקים שנותרו להם לסיום העונה, יוכלו להישאר בליגה.
הקבוצה תצא בסביבות 17:00 לטדי, אלא שמטח הרקטות שנורה הבוקר לדרום, שיבש את התכניות של המועדון שהודיע כי "בשל המצב הבטחוני באזור ושיגורי הרקטות בשעה האחרונה, החליטה הנהלת המועדון על ביטול כל משחקי מחלקת הנוער המתקיימים באשדוד (מנערים א' ומטה). באשר לקבוצת הנוער תצא החלטה נפרדת". גם לקבוצת הנוער שנאבקת בתחתית יש משחק בית חשוב מאוד נגד מכבי תל אביב שנאבקת על האליפות, אבל בסופו של דבר גם המשחק הזה בוטל.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בחזרה לבוגרים. בקרב השחקנים קיים מתח רב ובקבוצת הוואטסאפ שלהם המון הודעות מאתמול ובהן קריאה לאמונה ולנחישות במשחק הערב. האיש החזק בקבוצה ג'קי בן זקן שיחרר את השחקנים הביתה אתמול באימון המסכם רק אחרי שאסף אותם על הדשא בתום האימון ואמר: "אתם הולכים להיות חלק ממשחק שקיבל הרבה כותרות השבוע בגלל שיוסי בניון פורש. נכבד את יוסי עד שריקת הפתיחה. אחרי זה יש לנו מטרה ומשימה חשובה מאוד עבורנו ורק עליה אנחנו צריכים לחשוב".
גם המאמנים משה אוחיון ואבי בוחבוט שוחחו בימים האחרונים עם השחקנים. אוחיון אמר בין היתר: "לפני חודש התפללנו שנגיע למצב הזה ששני מחזורים לסיום העונה, הדברים עוד תלויים בנו". בוחבוט הוסיף: "כל מי שבחר להיות כדורגלן חולם על משחקים כאלה. לכו באמונה גדולה למשחק הזה".
דן ביטון שסבל מרגישות בשריר, אמור להיות כשיר ולפתוח. למגן השמאלי גיל כהן יערך מבחן כשירות ואם לא יעבור אותו, יפתח אביב סולומון.