מכבי נתניה גברה הערב (ראשון) 0:2 על הפועל באר שבע בטרנר במסגרת המחזור ה-32 בליגת העל. גיא מלמד (29) ומוטי ברצשקי (50) כבשו לנתניה, שעלתה למקום השלישי על חשבון באר שבע, שרשמה לראשונה בתולדותיה הפסד שני ברציפות בטרנר. האלופה היוצאת נאלצה לשחק כמעט משחק שלם עם עשרה שחקנים אחרי שדור אלו הורחק באדום ישיר כבר בדקה השלישית, והאדומים ירדו למקום הרביעי עם 49 נקודות. נתניה, עם ניצחון ליגה שני ברציפות, עלתה לשלישי עם 50 נקודות, אותו מספר נקודות כמו למכבי חיפה השנייה, לה יחס שערים טוב יותר.
מאמן מכבי נתניה, סלובודן דרפאיץ' אמר בסיום: "לא רצינו שזה יקרה ככה, שאנחנו נשחק נגד עשרה שחקנים, אבל זה קרה. היינו חכמים, נתנו גולים בזמן. עשינו כמה חילופים בגלל שהיו לנו כרטיסים צהובים. לא יודע אם אני כל כך שמח מהיכולת שלנו, אבל לנצח בבאר שבע זה לא קל. בארבעת המשחקים האחרונים לקחנו נקודה אחת ואחרי זה נתנו משחק מצוין מול חדרה ועכשיו ניצחנו".
המאמן הוסיף ואמר: "זה היה המבחן שלנו לנצח שני משחקים ברציפות. צריכים לסיים את העונה כמו שצריך, אם לא נעשה משהו טוב אף אחד לא יזכור לנו את הניצחון בבאר שבע. לא רוצה שיגידו שאנחנו קבוצה סימפטית, אנחנו רוצים לנצח ולא להיות קבוצה סימפטית. יש קבוצה שהיא מעל הליגה ויש עוד כמה קבוצות שנאבקות על המקום השני. רוצים להיות קבוצה שנלחמת על אירופה כל שנה ולהיות קבוצה בוגרת".
גיא מלמד, שכבש את השער הראשון: "זה אחד הניצחונות הגדולים שלנו השנה, אם לא הגדול ביותר. ניצחון חשוב, חזרנו למקום השני. לנצח קבוצה כזאת בחוץ זה אופי. היה לנו יותר קל עם האדום. יכולנו להבקיע עוד שער או שניים, אבל נלמד ונשתפר מזה בעתיד. שמח שניצחנו, זה הכי חשוב. קל להתחיל לחשוב על גמר הגביע, אבל אנחנו מבינים שצריך לתת את הכל גם בליגה כדי שלא נצא קירחים משני הצדדים".
מאמן הפועל באר שבע, ברק בכר: "ניסינו לעשות את הכל עקב הנסיבות. החזקנו מעמד עד הדקה ה-30. יכולנו לחזור במחצית השנייה, אבל הגיע הגול השני. צריך לפרגן לקהל על העידוד למרות המצב הקשה. יש עוד ארבעה משחקים ואנחנו מאמינים שאפשר להשיג את המטרה. הפסדנו שני משחקים שהתפתחו בצורה משוגעת. היום זה היה מאוד קשה לשחק בעשרה שחקנים. צריך לפרגן גם ליריבה, עשינו הכל ואני לא יכול להתלונן על חוסר המאמץ של השחקנים. אנחנו מאמינים במה שיש וננסה לעשות הכל כדי להשיג את המטרה".
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 מכבי תל אביב36 27 8 1 17-77 89 2 מכבי חיפה36 16 10 10 41-46 58 3 הפועל באר שבע36 15 10 11 46-48 55 4 מכבי נתניה36 15 8 13 47-45 53 5 בני יהודה תל-אביב36 14 9 13 41-56 51 6 הפועל חדרה36 12 6 18 59-43 42