אופטימיות גדולה במ.ס. אשדוד אחרי הניצחון המצוין 0:3 אמש (שבת) על מכבי פתח תקוה בחוץ בקרב ישיר בין קבוצות שנאבקות נגד הירידה. בקבוצה מאמינים שהדברים עדיין תלויים בהם למרות שגיא לוזון ושחקניו ממוקמים מעליהם בטבלה ויש לה הפרש שערים יותר טוב כשנותרו רק שני מחזורים.
"אם ננצח את בית"ר ירושלים בטדי במחזור הקרוב, נישאר בליגה", אמרו אמש במועדון, "מכבי פתח תקוה תצא למשחק חוץ נגד הפועל חיפה שיש לה מאמן חדש, חיים סילבס. השחקנים שם לא יפסידו את המשחק כי הם רוצים להוכיח את עצמם למאמן החדש כמו שהם עשו השבת בדוחא. הדברים עדיין תלויים בנו. אם ננצח את בית"ר, שזו משימה קשה בפני עצמה, נישאר בליגה".
לפני המשחק אתמול דיבר ג'קי בן זקן עם השחקנים ואמר: "המשחק תלוי בנו. אם תבואו כמו נגד רעננה, ננצח. אנחנו קבוצה יותר טובה". בקבוצה ציינו לטובה את מרבית השחקנים שהגיעו למושבה מלאי מחויבות ואמונה. "זו עונה של סיוט מתמשך. אולי בסוף יהיה טוב ונשמח אחרי הכל", אמרו במועדון. גיל כהן הוחלף בגלל פציעה בשרירי המפשעה וייעשה ניסיון להכשיר אותו למשחק נגד בית"ר ירושלים.
מה נשאר להן?
הפועל תל אביב (36 נקודות): בני סכנין (בית), מכבי פתח תקוה (חוץ)
עירוני קרית שמונה (34): הפועל רעננה (בית), בני סכנין (חוץ)
מכבי פתח תקוה (33): הפועל חיפה (חוץ), הפועל תל אביב (בית)
מ.ס. אשדוד (31): בית"ר ירושלים (חוץ), הפועל חיפה (בית)
בני סכנין (27): הפועל תל אביב (חוץ), עירוני קרית שמונה (בית)
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.


