עיקרי הדברים
- אופיר דוידזאדה מאמין שמכבי תל אביב יכולה לשבור את שיא הנקודות העונתי בליגת העל
- למרות הפציעה והניתוח, המגן מרגיש שלם ומרוצה מהעונה שלו ושל הצהובים
אחת המשימות שנותרו למכבי תל אביב העונה ובאמצעותה מייצרים השחקנים מוטיבציה היא שבירת שיא הנקודות של כל הזמנים במתכונת הנוכחית של ליגת העל. מכבי תל אביב צריכה לסיים עם 86 נקודות כדי לעשות זאת וכרגע יש לה 79 נקודות.
לקראת המשחק מול הפועל חדרה מחר (שבת, 18:00, ספורט 4) אמר המגן אופיר דוידזאדה: "אני מאמין שנשבור את שיא הנקודות לעונה. צריך להתרכז ממשחק למשחק ולא לחשוב יותר מדי קדימה. אם נבוא לכל משחק באותה הרצינות שעשינו עד עכשיו, אני מאמין שנוכל לשבור את השיא".
דוידזאדה נתקל העונה במגן שמאלי נהדר כמו אנריק סבוריט והוא גם חווה פציעה שהשביתה אותו לתקופה ממושכת ושבמהלכה הוא גם עבר ניתוח. למרות זאת הוא שלם לגמרי עם העונה הזו. "אני חושב שמכבי תל אביב עשתה עונה יוצאת דופן והייחוד שלנו הוא שכל מי שעלה לשחק, תרם את חלקו לקבוצה. אם זה אני ואם זה איתן טיבי או שחקן אחר שפחות שיחק אבל כשקיבל דקות, נתן את כל מה שיש לו. אני לא שיחקתי הרבה, אבל אני מרוצה. היה לי חוסר מזל מבחינת פציעות אבל אני מרוצה מהעונה הזו".
כבאר שבעי מעניין היה לשמוע אם דוידזאדה הצביע לאלונה ברקת. הוא כזכור שיחק תחתה בהפועל באר שבע, אבל את הקול שלו הוא נתן למישהו אחר. "אמא שלי ליכודניקית בנשמה. היא אמרה לי שאם אני לא מצביע ליכוד, אני לא יכול להיכנס למשפחה".
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 מכבי תל אביב36 27 8 1 17-77 89 2 מכבי חיפה36 16 10 10 41-46 58 3 הפועל באר שבע36 15 10 11 46-48 55 4 מכבי נתניה36 15 8 13 47-45 53 5 בני יהודה תל-אביב36 14 9 13 41-56 51 6 הפועל חדרה36 12 6 18 59-43 42


