שמחה גדולה נרשמה אתמול (שבת) בעירוני קרית שמונה אחרי הניצחון על הפועל חיפה (0:3) שהציב את הקבוצה במרחק של שמונה נקודות מהקו האדום. "עוד לא נשארנו, אבל עשינו צעד ענק", אמר שחקן בקבוצה. "הכל הולך קשה העונה אבל לפחות עשינו את זה". כוכב המשחק עדן שמיר שסיפק שני שערים ובישול זכה למחמאות גדולות כאשר גם יתר השחקנים קיבלו שבחים מהצוות על הנצחון.
הבעלים איזי שרצקי יחל לתכנן את העונה הבאה. החלטה סופית עוד לא התקבלה אך ככל הנראה תומר קשטן לא ימשיך ובמועדון יביאו מאמן אחר. שמו של ניסו אביטן עלה אך לא ברור אם מאמן הפועל חדרה יגיע. שרצקי עצמו הבהיר שעוד לא קיבל החלטה סופית לגבי קשטן ויעשה זאת בקרוב. ואלון אחמדי צפוי להמשיך בעונה הבאה, כמו גם זיגוס ברטקוס ולוי גרסיה, כשמעמדם של שאר הזרים עוד לא נקבע.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.


