עיקרי הדברים
- מכבי חיפה מאוכזבת מההפסד למכבי תל אביב: "הגיע לנו נקודה".
- בקבוצה תוהים מדוע ירדן שועה לא פתח.
- ביקורת על ההתנהלות של ז'ורז' מאנג'ק אחרי החילוף.
- סיכוי נמוך שטאלב טואטחה יגיע לקבוצה.
אכזבה קשה במכבי חיפה אחרי ההפסד 1:0 למכבי תל אביב אמש (שבת) בנתניה. בקבוצה משוכנעים שהם היו צריכים לרדת לפחות עם נקודה ואחד השחקנים אמר "היה חסר לנו מחץ. שלוש פעמים הוכנס כדור שמישהו רק צריך לדחוק לשער, אבל לא היה שם את השחקן שיעשה את זה".
בקרב הירוקים ישנם לא מעט אנשים שסברו שירדן שועה חייב לפתוח במשחק הזה ושמוחמד עוואד צריך לקבל יותר קרדיט. "התחלנו לשחק רק כשמכבי תל אביב הלכה אחורה ושניהם נכנסו", אמר גורם בקבוצה, "אולי היה צריך להתחיל עם שניהם מההתחלה, למרות שבמשחקים אחרים פתחנו בלעדיהם והבקענו לא מעט". בכל מקרה שועה צפוי לפתוח כבר במשחק הקרוב מול הפועל חדרה.
מי שהתאכזב אתמול מאוד היה ז'ורז' מאנג'ק, שלא אהב את החילוף שלו בדקה ה-59. חלק מהשחקנים מתחו ביקורת על כך שהקמרוני יצא מהמגרש בהליכה איטית בזמן שהקבוצה בפיגור. בנוסף, הקשר לא לחץ את ידו של המאמן מרקו בלבול.
אחרי ההיעדרות של ארנסט מאבוקה אתמול, בחיפה מבינים שבשיטת המשחק הנוכחית, הקבוצה חייבת מגנים עם יכולת התקפית גבוהה. מאבוקה עשוי להישאר בקבוצה ואחת המטרות היא לצרף מגן שמאלי בכיר, ישראלי או זר. ירדן כהן מהפועל רעננה מועמד, אך בכל מקרה בקבוצה ינסו להחתים מגן שמאלי נוסף. בחיפה היו שמחים להחזיר את טאלב טואטחה, אך מבינים שהסיכוי למהלך זה לא גבוה בשלב זה.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.