עתידו של טים הויבאך במכבי נתניה יוכרע על פי המשחקים שנותרו לסיום העונה. הבלם הגרמני מסיים בתום העונה חוזה בן שנתיים במועדון ומאוד רוצה להמשיך. למכבי נתניה אין אופציה להאריך את חוזהו ואם היא תרצה בכך, יצטרכו במועדון לנהל משא ומתן חדש מולו, אבל הבלם הביע את רצונו להישאר במועדון לעונה נוספת ועל פי גורמים במכבי נתניה, אם צוות המאמנים סלובודן דראפיץ' ושי ברדה יחליטו שהם רוצים אותו, לא צפויה בעיה מיוחדת במשא ומתן.
במהלך חלון ההעברות של חודש ינואר חיפשו במכבי נתניה בלם זר, אבל מסיבות שונות לא הגיע שחקן חדש ובקבוצה נשארו עם הויבאך שלקח את עצמו בידיים וכבר למעלה מחודש מציג יכולת טובה מאוד. "אני מאוד רוצה להישאר במכבי נתניה לעונה נוספת. אני מחכה שיפנו אלי לשבת על חוזה חדש", אמר הויבאך בתום המשחק האחרון בו ניצחה נתניה את בית"ר ירושלים. במועדון מאוד מרוצים מהגישה של הויבאך ומדברים על מקצוען מהרמות הגבוהות ביותר, אך כאמור ההחלטה אם להשאירו לעונה נוספת תתקבל ביחס למשחקים שיציג בפלייאוף העליון ובגביע המדינה וגם ביחס לבלמים האחרים שיציעו לקבוצה ושיהיו שחקנים שלא צריך לשלם על הכרטיס שלהם. "בחודש ינואר היו כמה בלמים זרים שהציעו לנו אבל היה צריך לרכוש את הכרטיס שלהם", אמרו הבוקר במכבי נתניה. "בתום העונה הם יהיו חופשיים, אבל עדיין צריך לראות האם הם יתאימו לנו מהרבה בחינות".
באשר לעלי מוחמד לו יש סעיף שחרור על סך של 2.5 מיליון דולר. במכבי נתניה לא פוסלים אפשרות שחוזהו ייפתח והוא יחתום על חוזה חדש מעבר לעונה הבאה ובתנאי שסעיף השחרור שלו יישאר כפי שהוא ושמכבי נתניה תוכל בעתיד ליהנות ממכירתו. חוזהו של מוחמד יהפוך בעונה הבאה לחוזה עם מיסוי כשל שחקן ישראלי מאחר שהוא יהיה בישראל למעלה מחמש שנים ולכן יהיה כבר מדובר בחוזה גבוה מאוד.
לקראת המשחק מול הפועל חדרה בשבת צפויים ניקו אולסק וברנקו ורגוץ' לחזור להרכב אחרי שנחו במשחק הליגה האחרון.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.


