רועי גורדנה צפוי לחתום מחר (חמישי) במ.ס. אשדוד. הקשר המריא הערב חזרה ארצה מקרואטיה ומחר הוא אמור להיפגש עם ראשי המועדון וסוכנו גלעד קצב כדי לסגור את כל תנאיו בקבוצה עד תום העונה. גורדנה יחזק את חוליית הקישור של אשדוד וכעת יקדישו במועדון את כל הזמן כדי לסגור לפחות עם בלם אחד. באשדוד בונים על כך שחלון ההעברות ברוב הליגות באירופה ייסגר מחר בלילה, ואז יהיה מספר לא מבוטל של שחקנים ללא קבוצות. במצב כזה עשויה הקבוצה למצוא בלם איכותי.
גורדנה בן ה-28 שיחק בחצי העונה האחרונה בסלאבן בלופו הקרואטית, במדיה כבש שלושה שערים ובישל אחד ב-16 משחקי ליגה. אשדוד תהיה הקבוצה השישית שלו בליגת העל, אחרי שהחל את הקריירה בהפועל תל אביב ושיחק גם בהפועל פתח תקוה, הפועל באר שבע, מכבי פתח תקוה ובני יהודה.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
באשדוד הבהירו הערב לארגון המאמנים שמשה אוחיון הוא מאמן ראשי לתקופה של 30 ימים, כפי שמאפשר התקנון למי שאינו בעל תעודת פרו. באשדוד יצרפו בתקופה הקרובה מאמן עם תעודת פרו שיעבוד לצד אוחיון.


