רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
איציק לארי (54), מנכ"ל הטוטו בשמונה השנים האחרונות, הודיע הערב (ראשון) ליושב ראש הטוטו, יוסי פילוס, על רצונו לצאת לדרך חדשה. לארי צפוי להתמנות למנכ"ל עיריית ירושלים, בכפוף לאישור משרד הפנים ומועצת העיר. לארי: "אלה היו שנים של עשייה אדירה. בימים אלה אני נערך לקראת האתגר הבא בחיי המקצועיים, ואין לי ספק שהידע והניסיון שאני עמי מביא מהטוטו יסייע לי להצליח גם בדרך החדשה".
לארי מונה לתפקיד מנכ"ל הטוטו בשנת 2012. ב-8 השנים תחת ניהולו הוביל לארי שינויים ארגוניים וקידם את הפעילות העסקית של הטוטו לאין שיעור. התוצאות לא איחרו לבוא: את שנת 2018 צפוי הטוטו לסיים עם הכנסות שיא בגובה כ- 3 מיליארד שקל, זאת לעומת כ- 1.5 מיליארד ₪ הכנסות שהיו לטוטו ערב כניסתו לתפקיד המנכ"ל. לארי נחשב למי שניצח בהצלחה על הפעילות העסקית של הטוטו המתבצעת כיום באמצעות כ- 1500 נקודות מכירה הפרוסות בכל הארץ, וערוצי מכירה דיגיטליים של אתר ואפליקציה.


