יושב ראש הפועל חדרה אורן גולן הבהיר לאנז' פרדי פלומן ולקווין טאפוקו שאם הקבוצה תרגיש שהיא במקום מבטחים תוך חודש מהיום, הוא יאפשר עם מכירתם במידה ויהיו קבוצות שירצו את שניהם. כרגע פלומן הוא המבוקש יותר מבין השניים ולצד בית"ר ירושלים, מכבי חיפה והפועל באר שבע שמגלות בו עניין, יש גם קבוצות בחו"ל שלוטשות עיניים לעברו. לפלומן יש סעיף שחרור בגובה של חצי מיליון דולר, ואחרי עוד הופעה טובה שלו אמש מול מכבי פתח תקוה, העניין סביבו רק גובר.
גולן הציב היום יעד של צבירת שש נקודות בטווח של חודש כדי למכור את השחקנים. "מה יעזור לנו אם יהיו לנו עוד שני מיליון שקל בבנק, אבל נהיה בליגה הלאומית? אני רוצה שש נקודות במשחקים של חודש ינואר ואז אוכל ללכת בראש שקט למכירה של אחד השחקנים או שניהם", הבהיר גולן. "כל עוד לא נעשה את שש הנקודות, לא אדון במכירה". אגב, בסביבתו של פלומן טוענים כי המכירה תלויה רק בסעיף השחרור וכי אם תגיע הצעה רשמית על חצי מיליון דולר לחדרה לא תהיה ברירה והיא תהיה מחוייבת לשחררו באופן מיידי גם בחלון ההעברות הקרוב.
הקשר עלי חטיב, שהיה מעורב בתקרית עם לוסיו בשבוע שעבר, שוחרר לאחי נצרת מהליגה הלאומית ויעבור אליה מיידית.
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
יתרון (4) 301
22:00

קלאב ברוז'
(1+)

ברצלונה
קלאב ברוז' הבלגית תארח את ברצלונה שחזרה לנצח אחרי ההפסד בסופר קלאסיקו. ברצלונה נמצאת במצב שבו היא חייבת ניצחון וגם שערים ולכן אני סבור שהקטאלונים ינצחו ביותר משער אחד
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.


