גדי קינדה לא הופיע גם הבוקר (שני) לאימון מ.ס. אשדוד והוא לא יהיה בסגל למשחק ביום רביעי מול מכבי חיפה. כזכור, קינדה הושעה מאימוני הקבוצה בעקבות התנהגותו במשחק הגביע ביום חמישי בלילה מול הפועל רמת גן אחרי שהוחלף.
בהתחלה חשבו במועדון להעמיד את קינדה לוועדת משמעת פנימית כבר אתמול ואז להחזיר אותו לאימונים לקראת המשחק מחרתיים, אבל בשיחות שנערכו עם השחקן התברר שהוא לא מבין את חומרת מעשיו ואת הסיבות שהביאו את המועדון להשעות אותו ולכן הוחלט שהוא לא יחזור לאימונים עד ועדת המשמעת שאמורה להיערך לו אחרי המשחק מול מכבי חיפה.
עוד בנושא:
גדי קינדה השתולל אחרי החילוף והושעה עד לוועדת משמעת
מ.ס. אשדוד ניצחה 0:2 את הפועל רמת גן ועלתה שלב בגביע
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
רק באחרונה חזר קינדה להתאמן בצורה מלאה אחרי פציעה ארוכה בברכו ובאשדוד חשבו שלפחות עד תום העונה לא יצטרכו להתעסק בשום דבר שאינו מקצועי איתו. כעת, בעקבות המהלכים האחרונים, לא מן הנמנע שאשדוד תנסה להרוויח אותו באמצעות עסקת טרייד מול קבוצה אחרת שתעביר לאשדוד שחקנים תמורתו.
"אין ספק שכל מה שקורה סביב גדי קשור קודם כל לעובדה שבזמן שאור אינברום, ניב זריהן ומיכאל אוחנה עזבו את אשדוד והתקדמו לקבוצות בהן הרוויחו יותר, הוא נותר מאחור ולא יצא למועדון גדול למרות הכישרון שלו", אמרו הבוקר בסביבת השחקן.


