דידייה קוגבניה עשוי לעזוב את מכבי נתניה בחלון ההעברות הקרוב. בנתניה קיבלו החלטה להעמיד את קוגבניה למכירה או לבצע עליו עסקת טרייד כלשהי. ייתכן כי הקשר יעבור להפועל תל אביב תמורת מוטי ברשצקי, שמושאל כרגע לנתניה מהפועל תל אביב עם אופציה לקניית כרטיסו.
קוגבניה מחזיק בסעיף שחרור בגובה של מיליון דולר, אבל בנתניה מוכנים למכור אותו בסכום נמוך בהרבה. בעונה שעברה השחקן בלט לטובה והיה שותף לעונה המצוינת של הקבוצה. הוא נחשב יחד עם עלי מוחמד ככוח בקישור, אבל העונה חל פיחות במעמדו והצוות המקצועי פחות מאמין בו.
במשחקים האחרונים קוגבניה כמעט ולא נכלל בהרכב, ובנתניה כאמור לא רוצים לשחררו ללא תמורה והאופציה הטובה ביותר מבחינתם למעט מכירה או טרייד, היא השאלה עם אופציה לרכישה.
לצערו הרב, יחמיץ מוחמד זבידאת את משחק ליגת העל הקרוב של מכבי נתניה, שתתארח ביום שלישי אצל בני סכנין, הקבוצה בה גדל ושיחק עד העונה הנוכחית. המגן לא יוכל לעזור לקבוצתו החדשה על כר הדשא, אז הוא בחר לעזור לאוהדי נתניה ולשמש כמדריך טיולים לקראת משחק החוץ.
"כל החיים שלי גרתי בסכנין. ואני עדיין שם: בואו נגיד ככה, שאם המשחק שלנו בשלישי הקרוב מתחיל ב-19:30 - אז חמש דקות לפני כן אני צריך לצאת מהבית כדי להגיע לאצטדיון. ככה קרוב אני למגרש, בו שיחקתי 9 עונות", כתב זבדיאת בחשבון הפייסבוק של מכבי נתניה. "לצערי אני פצוע, דוקא במשחק שאני מת לשחק בו - אז אתם מוזמנים אלי לקפה.
"אני פה כדי לומר לכם: סעו לסכנין, בואו לעודד את נתניה. כמובן, אם מתאפשר לכם - כי ברור שהיום והשעה לא אופטימליים. אוהדת שלחה לי הודעה שהיא מפחדת להגיע - אבל באמת שאין שום סיבה; זה כמו לנסוע לרעננה או באר שבע, עיר בישראל, כולנו בני אדם, והפועל תל אביב או חיפה מביאים לפה לפעמים 2,000 צופים - אני מבטיח גם לכם שתהנו".
"כדי שתכירו קצת את המקום, בעיקר דרך חוש הטעם, בשביל החוויה של יום המשחק - הנה טיפים קוליניריים של סכנינאים עבורכם", כתב זבידאת. והנה, כדי שגם אתם תיהנו, קבלו את מדריך מוחמד זבידאת לסכנין:
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


