עירוני קרית שמונה מתחזקת: החלוץ חאג'י בארי, שחקן נבחרת גינאה אשר שייך לאורלנדו מה-MLS, סיכם היום (שלישי) לשנתיים וחצי בקבוצה הצפונית.
בארי בן ה 26 המתנשא לגובה 1.84 ישחק בקיץ הקרוב גם באליפות אפריקה אליה העפיל עם נבחרתו, בה הוא משתף פעולה בין היתר עם נאבי קייטה קשרה של ליברפול. החלוץ, שרק לפני כחודש קיבל זימון בכורה לנבחרתו, צפוי להגיע בימים הקרובים לישראל על מנת לעבור בדיקות רפואיות. הוא כבש העונה 24 שערים בסוופ פארק ריינג'רס מהליגה השנייה בארה"ב, אליה הוא היה מושאל מאורלנדו.
במקביל, הקבוצה החליטה לשחרר את לוקאס, החלוץ הברזילאי שחתם אך לא קיבל דקות מחיים סילבס. בארי יצטרף למצבת החלוצים של הקבוצה שכוללת כבר את שמעון ויואל אבוחצירה, מוחמד שכר ואלון בוזורגי.
עוד בנושא:
גירסונספור טרם שילמה על עאבד, קרית שמונה הגישה תביעה בפיפ"א
קרית שמונה בדקה אפשרות לצרף את אנז' פרדי פלומן
הפועל תל אביב: עומר דמארי יעבור ניתוח וסיים את העונה
מכבי נגד תל אביב: סיכום המחזור ה-14 על "צלחת הכסף", המונופול של הצהובים בליגת העל
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


