יצחק אספה החליט בעצה אחת עם פרקליטו, עו"ד כפיר דור, להפסיק את אימוניו במ.ס. אשדוד עד אשר תתברר פניית הפרקליטות לבית המשפט בנוגע ליציאתו היומית של הכדורגלן לארבע שעות התאווררות ממעצר הבית בו הוא שוהה.
עוד בנושא
כחודשיים אחרי הדריסה: יצחק אספה נטל חלק באימון אשדוד
שחקנים באשדוד בטוחים: "אנחנו קבוצה נוראית. אין לנו מה למכור"
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
כזכור, ביום ראשון פסק בית המשפט שאספה יוכל להשתחרר בכל יום ממעצר בית בליווי מלווה לארבע שעות בין השעה 9:00 בבוקר ל-13:00 בצהריים. כבר למחרת ביום שני הגיע שחקן מ.ס. אשדוד לאימון הראשון שלו מאז מעורבותו בתאונת הדרכים בה נהרג הנער ארי נשר.
אלא שכאמור מיד לאחר מכן ביקשה הפרקליטות הבהרות מבית המשפט בנוגע לאופי היציאה ממעצר הבית וביקשה לדעת האם בית המשפט מתיר לשחקן להתאמן בקבוצתו. עד שבית המשפט ימסור הבהרה בעניין, החליטו אספה ופרקליטו עורך הדין דור כי הוא לא יגיע לאימונים.
בתוך כך יחלו היום באשדוד בהכנות למשחק מול מכבי פתח תקווה בשבת. המאמן יובל נעים מנסה למצוא פתרון להיעדרות של טום בן זקן בשבת. בנצי מושל וחן עזריאל פצועים ולאשדוד אין מגן ימני. עמית ביטון שהיה חלש מאוד מול מכבי תל אביב עשוי לאבד את מקומו לבן אל אדרי.