החלוץ מיקו ממן, שהתאמן בהפועל חיפה בחודש האחרון, יגיש תביעה כנגד המועדון על הלנת שכר וכן סעיפים נוספים. השחקן עזב לאחרונה את הקבוצה וזאת מבלי ששיחק ולו דקה אחת. לאחר העזיבה, התברר כי ממן לא הועבר עד כה בבקרת התקציבים, כאשר בחיפה טענו כי כלל לא קיים חוזה עם החלוץ, וזאת למרות שהוא חתם על חוזה, החל להתאמן והיה חלק מהקבוצה, שגם הודיעה על סיכום ועל הצטרפתו לאימונים בהודעה רשמית.
יש לציין כי ממן אף לא קיבל משכורת מחיפה וזאת למרות שכאמור חתם על החוזה. גורם המעורה בפרטים אמר שממן חתם על החוזה, אך לא קיבל עותק ממנו כאשר גורם משפטי אף טען שתביעה של ממן בבית דין עבודה עלולה להעמיד בבעיה קשה את חיפה, שכן השחקן עצמו התבשר על חתימת חוזה אך כלל לא קיבל עותק ממנו. בקבוצה טוענים שהשחקן החליט לעזוב וגם בסביבתו מודים שלאחר שהבין שהוא אינו מקבל משכורת ושאינו עבר בבקרה, הוא החליט לחתום בהפועל קטמון.
עוד בנושא:
בואו לעקוב אחרי וואלה! ספורט באינסטגרם
בני סכנין: עמיר תורג'מן חתם לעונה וחצי כמאמן: "המטרה היא להגיע לפלייאוף העליון"
ינואר מתקרב: עירוני קרית שמונה בדקה אפשרות לצרף את פלומן
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
ממן עצמו שאל לאורך כל התקופה מדוע הוא אינו עובר בבקרת התקציבים, אך כל פעם נתקל בסיבה אחרת. בסופו של דבר, עזיבתו של המאמן ניר קלינגר הובילה לשחרורו. כעת ממן סיכם עם הפועל קטמון מהליגה הלאומית, במדיה כיכב בעונה שעברה. בשל העובדה שחוזהו לא הופקד בבקרה ממן יכול להתחיל לשחק באופן מיידי ולא להמתין לחודש ינואר.
דובר הפועל חיפה נועם רגב הגיב: "השחקן הגיע להתרשמות וסיכם את תנאיו ולאחר התפטרותו של ניר קלינגר. הצוות המקצועי לא רצה לקבל אחריות וביקש להמתין למאמן החדש שיקבל החלטה. השחקן החליט על דעתו להפסיק להגיע לאימונים".


