אחרי יום דרמטי בבני סכנין, הקבוצה סיכמה היום (שני) על מינויו של עמיר תורג'מן כמאמנה החדש של הקבוצה.
המאמן, שסיכם את תנאיו כבר אתמול, היה אמור להעביר את האימון היום, אלא שהבוקר הועברה טיוטת החוזה למאמן ונציגיו, ובו התברר שבסכנין מתעקשים להשאיר את עודד קוטר כעוזר המאמן. כזכור, אתמול הודיע יו"ר הקבוצה מוחמד אבו יונס לקוטר שלמרות שלא מונה למאמן ראשי, בהנהלה מתכוונים להשאיר אותו בתפקיד העוזר.
תורג'מן, בדיוק כפי שהיה עם מ.ס. אשדוד בעונה שעברה, רצה להביא איתו את העוזר ארז בלפר. עם זאת, בסופו של דבר סוכם שקוטר יהיה העוזר, ובהמשך ייתכן כי בלפר יצטרף לצוות המקצועי כעוזר נוסף.
"ממה שראיתי יש כאן קבוצה טובה מאוד ועם פוטנציאל מצוין", אמר היום תורג'מן, "ברור שנצטרך לעבוד קשה. אני אוהב שחקנים שאפשר לצאת איתם למלחמה. המטרות הן להגיע לפלייאוף עליון. המטרה הזו היא אחת ויחידה. באשדוד הציבו לי מטרה להישאר בליגה ועשינו את זה. גם כאן אני רוצה להגיע ליעדים. אני מביא את כל הידע שלי ויש לי המון ידע לייצב את השורות. ממה שראיתי עד עכשיו אצל אבו יונס וממה ששמעתי זה בוס אמיתי ואנחנו צריכים לעבוד ביחד.
"לכל אחד יש אמוציות. אחרי שיחות עם ההנהלה החלטנו לראות מה המצב והסכמנו ג'נטלמנית שאם נצטרך אנליסט ועוד עוזר אצרף את ארז בלפר. אני וההנהלה שותפים לדרך ונעשה את המקסימום לעזור. ספגנו עד עכשיו 16 שערים שזה הרבה. צריך לעבוד ולראות איך לשפר את משחק ההגנה ושכולם ירוצו ויעבדו נשמור על מאזן טוב יותר".
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד


