רגיל (3) 155
20:00

אייבר

אלצ'ה
משחק גביע בין אייבר מהליגה השנייה שנמצאת עמוק במאבקי ההשרדות בליגה נגד אלצ'ה העולה החדשה לליגה הראשונה שפתחה את העונה בצורה חיובית. אני חושב שאלצ'ה מגיעה במומנטום חיובי ובדריכות למשחק הגביע בעוד שאייבר עלולה להיות מושפעת ממאבקי הירידה שלה בליגה
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס
כעס במ.ס אשדוד על כך שההתאחדות לא קיבלה את בקשת המועדון וניפתה את הבלם גיל כהן מסגל נבחרת הנוער, שיצא הבוקר (שני) למשחקי מוקדמות אליפות אירופה שייערכו בגאורגיה.
כפי שפורסם כאן אתמול, בנבחרת הנוער התעקשו שכהן, קפטן הנבחרת, ימריא הבוקר עם כל השחקנים לטביליסי, בעוד שבאשדוד עמדו על כך שהשחקן ישחק הערב במשחק הליגה נגד בני סכנין ורק לאחר מכן ימריא ויצטרף אל הנבחרת לקראת המשחק הראשון שלה במוקדמות, שיתקיים ביום רביעי בצהריים.
לוואלה! ספורט נודע כי בין הצדדים התקיימו שיחות בדרגים הכי גבוהים על מנת לפתור את הבעיה, אך כל צד התבצר בעמדתו ולא הסכים להתפשר. אמש החליטו בנבחרת הנוער לזמן את עמית גלזר, אחיו של דן גלזר ממכבי תל אביב, במקום כהן, שכאמור משמש גם כקפטן הנבחרת. יתרה מכך, צפויה אשדוד והשחקן עצמו לעמוד בפני ועדת משמעת בסעיף של אי קבלת החלטה של ההתאחדות לכדורגל.
במ.ס אשדוד אמרו הבוקר: "האם גם למכבי תל אביב ולמכבי חיפה ההתאחדות היתה עושה את זה? האם גם מולם היא היתה נוהגת כך ולא מאפשרת לשחקן צעיר לשחק בהרכב של קבוצתו הבוגרת ולהמריא מיד לאחר מכן לטורניר? הרי מה המהות של השחקנים הצעירים, אם לא להשתלב בקבוצה הבוגרת ולהתקדם למען הכדורגל הישראלי? יש לנו כאן שחקן שישחק בהרכב שלנו בליגת העל, איזה עוד שחקני נוער של הנבחרת משחקים בהרכב קבוצותיהם בליגת העל?"
כהן עצמו מאוד מודאג מההתרחשויות. מצד אחד, הוא רצה להיות עם חבריו לנבחרת, שם הוא נחשב לדמות דומיננטית. אולם מצד שני הוא חלק ממ.ס אשדוד וישחק הערב בסכנין.


