אחרי רצף של ארבע תוצאות 0:0, הפועל תל אביב תנסה לרשום שער ואולי גם ניצחון על מכבי חיפה במשחק שיינעל את המחזור השמיני בליגת העל, ביום שני במושבה.
הקשר ניר לקס התראיין לאתר הרשמי ואמר: "אין ספק שאנחנו אמורים להיות עם הרבה יותר נקודות. המשחק נגד אשדוד למשל, היה משחק שבו היינו צריכים לקחת שלוש נקודות, אבל הפסדנו שתיים. יש חוסר מזל שמלווה אותנו בתקופה האחרונה, אבל זה יתפוצץ ונתחיל להבקיע הרבה יותר שערים כי יש לנו חלק קדמי מצוין".
על המשחק נגד מכבי חיפה אמר הקשר: "הפועל תל אביב נגד מכבי חיפה זה תמיד משחק גדול, לא משנה המצב של הקבוצות. לדעתי לחיפה יש שחקנים טובים וגם להם זה לא התחבר עדיין. נבוא בשיא המוכנות ונעשה הכל כדי להיראות טוב ולנצח".
לקס הוא אחד מכמה שחקני בית שהפכו לשחקני מפתח העונה. "מבחינתי זה סוג של חלום להיות כיום שחקן הרכב בקבוצה הבוגרת של המועדון", הוא אמר, "אני זוכר את עצמי כילד מחכה להגיע בבוגרים. השנה יש השתלבות גדולה ויפה של שחקנים ממחלקת הנוער כמו שי אליאס, רמזי ספורי, רז שלמה, עידן כהן ואריק ינקו. אני חושב שזאת עבודה יפה של המועדון, של קובי רפואה שנותן את האמונה בשחקני הבית ואני מקווה שנביא תוצאות עם זה".
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון


