אלונה ברקת שוחחה היום (שני) עם בכירים במרחב נגב במשטרה ודרשה לקיים פגישה עם ראשי המרחב על רקע התקרית האלימה בין חלק מהאוהדים לכוחות המשטרה במשחק ביום שבת נגד הפועל רעננה.
בעקבות ההתרחשויות נעצרו כמה מאוהדי הקבוצה, שטענו להגנתם כי המשטרה הפגינה אלימות בלתי סבירה. ברקת החליטה להיכנס לעובי הקורה בנושא, ומתכוונת לערוך את הפגישה יחד עם המנכ"ל אסי רחמים בימים הקרובים. בקרב האוהדים זועמים על המעצרים שנעשו במהלך הלילה האחרון וטוענים שהמשטרה מטפלת באותם אוהדים כאילו היו פושעים מסוכנים.
עוד בהפועל באר שבע: מאמן האלופה ברק בכר שוחח עם מרואן קבהא בשל העובדה שלא שותף במשחק האחרון. במועדון הגדירו את השיחה כחיובית מאוד.
עוד בנושא
ג'ון אוגו: "אני צריך להבטיח את עתידי הכלכלי, אבל באמת רוצה להישאר"
גיא לוזון פוטר מבית"ר ירושלים, משה חוגג: "ההחלטה ממש לא קלה"
איביץ' ייפגש עם אלירן עטר כדי ללבן את העניינים אחרי הספסול
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.


