הפועל חדרה תארח ביום ראשון (19:00) את עירוני קרית שמונה במסגרת המחזור השישי בליגת העל. מאמן הקבוצה ניסו אביטן דיבר הבוקר לקראת המשחק שמצפה לקבוצתו ואמר: "ההכנות שלנו רגילות, למרות שיש מספר שחקנים משמעותיים בספק גדול כמו עלי חטיב, אנז' פרדי פלומן ואליאל פרץ. מבחינתנו ברור שאנחנו רוצים להמשיך את המומנטום החיובי. פגשנו את קרית שמונה בגביע הטוטו ואנחנו יודעים שמדובר בקבוצה טובה ומאורגנת ומצפה לנו משחק מעניין מול קבוצה שנמצאת בכושר טוב".
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
לשאלה האם השחקנים מצליחים לשמור על ריכוז לאור כל המחמאות שהקבוצה מקבלת, אמר: "בהחלט כן. אנחנו נשארים באותה הדרך ומבינים את מקומנו. אנחנו מאוד מרוצים ונהנים מפתיחת העונה הטובה שלנו ובאותה נשימה ממשיכים בדרך שלנו להיות יציבים ומבינים שלא מגיעים פייבוריטים באף משחק מול שום יריבה".
הקשר הצרפתי קווין טאפוקו התייחס אף הוא למשחק: "אנחנו בתקופה טובה, אבל כדי להמשיך לנצח נהיה חייבים להישאר מרוכזים ולשחק כדורגל טוב. ברור שההרגשה להיות במקום הראשון טובה מאוד, אבל אנחנו לא מתבלבלים ויודעים שעוד צפויים לנו רגעים קשים. בינתיים הולך לנו טוב ויש לנו גם מזל, וזה חלק מהמשחק, אבל הכי חשוב שנמשיך לשחק את הכדורגל שלנו ונגיע בשיא המוכנות לכל משחק. קרית שמונה קבוצה טובה מאוד ואנחנו מבינים שצפוי לנו משחק קשה".
לגבי הכושר האישי בו הוא נמצא אמר טאפוקו: "לא עשיתי הכנה מלאה לעונה, אבל אני משתפר ממשחק למשחק. אני מאוד נהנה בחדרה והכדורגל שאנחנו משחקים מאוד מתאים לאופי שלי. אנחנו מניעים את הכדור, משחקים כדורגל חיובי ואני מאוד מקווה שזה יימשך גם מול קרית שמונה".