מעצרו של יצחק אספה, שחקנה של מ.ס. אשדוד החשוד בדריסתו למוות של הנער ארי נשר, ובבריחה מזירת התאונה בתל אביב, הוארך עד יום שלישי. השופט איתי הרמלין האריך את מעצרו בשלושה ימים, בהסכמת עורך דינו. אספה, שעד כה שמר על שתיקה בחקירה, מסר לשוטרים את גרסתו שמרחיקה אותו מהחשדות נגדו וביקש כי תיבדק.
בסוף השבוע החליף אספה את סנגורו, ומינה את עורך הדין כפיר דור, אחד המשפטנים המובילים בישראל בתחום התעבורה. מהחקירה עלה כי שני הנערים לא חבשו קסדות כפי שמחייב החוק, וכי ייתכן שאם היו נוקטים באמצעי הזהירות יכולה הייתה הפגיעה להיות מתונה יותר. עם זאת, בתיעוד התאונה נראה אספה שאינו שומר על מרחק בטוח, ופוגע בשניים.
עוד בנושא:
עמוד האינסטגרם של וואלה! ספורט
העדות מהחברים והאלכוהול במועדון: נמשכת חקירת דריסת הנער בת"א
חברתו של אספה: "הוא אמר 'אל תדאגי, אחזור כמה שיותר מוקדם'"
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
לאחר שנקבע מותו של נשר, שנפצע באורח קשה בתאונת הפגע וברח בשדרות רוקח, החשד נגד אספה הפך להריגה והפקרה. בדמו של אספה נמצא ריכוז אלכוהול גבוה פי חמישה מהמותר לגילו כנהג צעיר, מתחת לגיל 24. החמרת העבירה להריגה דינה עד 20 שנות מאסר.
במשטרה מבקשים לבצע שורה של פעולות חקירה נוספות על מנת לגבש הראיות באשר לעובדה כי אספה היה תחת השפעת אלכוהול בטרם התרחשות התאונה. בין היתר גבו החוקרים עדויות מחבריו של אספה, שבילו איתו באותו הלילה במועדון בתל אביב. החוקרים עשויים במהלך השבוע לבצע עימותים בין אספה לכמה מחבריו.