מכבי תל אביב ממשיכה להציג יכולת טובה מפתיחת העונה והערב (שבת) הצהובים חזרו מהפגרה בסטייל עם 1:4 ביתי על הפועל רעננה. שכטר פתח, אלירן עטר הוסיף צמד, אופואדו קינח ומיכה ודסה ניצחו על ההצגה עם צמד בישולים לכל אחד. אחרי התיקו בבאר שבע, מכבי הוכיחה שבניגוד לעונה שעברה יש לה גם יכולת לדרוס קבוצות שבשנים הקודמות עשו לה חיים קשים מאוד.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(4+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
ולאדן איביץ' אמר לאחר המשחק: "אחרי הגול השני השתחררנו והמשחק הפך להיות יותר קל. אנחנו צריכים לשחק טוב 90 דקות ולנסות להבקיע כמה שיותר. היתה לנו גישה טובה יותר במחצית השנייה וזו הסיבה ששיחקנו טוב יותר. כל משחק הוא המשחק הכי חשוב. זו הדרך שבה אנחנו רוצים לשחק. אני שמח שהחלוצים הבקיעו אבל יותר חשוב לבשל, אהבתי את הבישולים והפרגון במשחק שלנו".
על הרצון להביא חלוץ: "יש עוד כמה ימים ונראה מה יקרה עד סגירת חלון ההעברות". על דור מיכה: "רציתי לתת לו הזדמנות להראות לי את האיכויות שלי. יש לנו שלוש תחרויות ואנחנו צריכים להילחם בכולן".
דור מיכה דיבר על הבישולים שלו: "הרבה כדורים כאלו בקריירה התפספסו ואף אחד לא זכר. אני שמח ששכטר ועטר סיימו כמו שצריך ושמח בשביל הקבוצה. גם לפני הפגרה הצגנו כדורגל טוב. המשחק נפתח אחרי הגול השני שלנו וזה עשה את החיים קשים עבורנו".
על הסיכויים לקחת אליפות: "בוודאי שאנחנו מאמינים. יש לנו סגל הכי טוב שהיה לנו פה בשנים האחרונות. יש לנו סגל איכותי מאוד שאם ננצל אותו אנחנו נלך עד הסוף".
מנחם קורצקי אמר: "לצערי התכוננו לדברים כמו שצריך אבל לא ביצענו כמו שצריך. הפסדנו לקבוצה יותר טובה מאיתנו. אין יותר מדי מה להגיד רק להתכונן למשחק הבא. דווקא כשעברנו לרביעיית הגנה מכבי הבקיעה וזו אחת הטעויות שלי במשחק הזה. בכל שיטה ובכל סגנון אסור לנו לקבל ארבעה שערים במשחק".
לגבי חיזוק אפשרי: "אנחנו רוצים להתחזק. אם זה יקרה נשמח, וגם אם לא יש לנו סגל מספיק חזק".


