יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
דיא סבע צפוי לחתום היום (רביעי) על חוזהו החדש והמשודרג במכבי נתניה. סבע יזכה לחוזה שונה ויוצא דופן, שכן החוזה יהיה דיפרנציאלי וכזה שבנוי על הישגים שיימדדו בכל שבוע. מעבר לשדרוג הכספי של קרוב ל-50 אחוז שהוא קיבל בשכר הבסיס, יהנה סבע ממענקים אם ימשיך להציג את היכולת הנפלאה שהפכה אותו בעונה שעברה לשחקן הליגה הכי טוב.
בכל הקשור לעתידו של השחקן, הפעולות שהוא נקט וההתעקשות שלו להכניס לחוזה מענקים גבוהים על תארים ומיקום בטבלה מעידים כי הוא אינו לחוץ לעזוב את מכבי נתניה בחודש ינואר. ההערכה היא שהצעה יפה מסין תפתה אותו לעזוב, אבל ספק אם זה יקרה ונראה כי סבע ישחק את כל העונה הקרובה במכבי נתניה.
מעבר לשדרוג הכלכלי לו הוא זכה בצדק, ההחלטה לוותר על ההצעה מלודוגורץ נבעה גם מסיבות מקצועיות. העובדה שהוא הפך לקפטן הקבוצה אחרי עזיבת ערן לוי לצד ההכרה בכך שהוא השחקן המרכזי כעת, הן אלו שפיתו אותו ודחפו אותו להישאר במכבי נתניה גם אם בבולגריה היה יכול להרוויח כחצי מיליון יורו נטו לעונה. "הפער בין מה שהוא מרוויח בחוזה החדש לבין מה שהיה אמור להרוויח בבולגריה, הצטמצם אחרי השדרוג שהוא קיבל ולכן היה לו יותר קל לקבל את ההצעה", העידו במועדון.
אחרי הישארותו של סבע והחתמת המגן מוחמד זבידאת, מירב המאמצים כעת במועדון נתונים להחתמת חלוץ זר. לקבוצה יש את שובל גוזלן ויונס מלדה, כך שהדברים לא נעשים בלחץ, אבל הכוונה היא להתחזק בחלוץ זר שיחליף רשמית את אלחסן קייטה שהיה החלוץ הזר של הקבוצה בעונה שעברה.