אכזבה קשה בהפועל חיפה אחרי ההדחה אתמול (שני) מגביע הטוטו אחרי הפסד בפנדלים למכבי חיפה בשלב חצי הגמר. בסיום המשחק ניכרה אכזבה רבה אצל השחקנים: "רצינו להגיע לליגה עם הישג", אמר שחקן בקבוצה, שהוסיף: "להיות מודחים בפנדלים זה הכי כואב שיש". בקבוצה החמיאו לשוער רן קדוש שהציג יכולת מצויינת ואף עצר שני פנדלים בדו קרב מהנקודה הלבנה. גם מקסים פלקושצ'נקו זכה למחמאות על היכולת שהציג מאז שנכנס כמחליף.
עוד בנושא:
בואו לעקוב אחרי וואלה! ספורט באינסטגרם
גביע הטוטו: מכבי חיפה עלתה לגמר עם 2:3 בפנדלים על הפועל חיפה
ניר קלינגר: "מקווה שנצרף את מוחמד גדיר"
יתרון (5) 264
21:45

פרטיזן בלגרד

באיירן מינכן
(3.5+)
אוברדוביץ' התפטר מאימון פרטיזן בלגרד והקבוצה עדיין לא מינתה לו מחליף. האולם בבלגרד הוא מקום שמאוד קשה לשחק בו אבל עבור באיירן מינכן זו הזדמנות שלא תחזור להשיג ניצחון חוץ במגרש קשה כשהרבה מאוד דברים בפרטיזן לא ברורים כרגע
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
מלבד האכזבה המקצועית, בקבוצה זעמו על האדום שספג החלוץ היווני תנאסיס פפאזוגלו וביקרו בחריפות את השופט ארז פפיר ואת בלם מכבי חיפה, אליסון דוס סנטוס. היווני עצמו נראה זועם בסיום וסינן לעבר חבריו לקבוצה: "לא ראיתי עוד הצגה כזו", כשהוא מתייחס לבלם הירוק. בעקבות האדום, בקבוצה יצטרכו להסתדר ללא חלוץ תשע אמיתי במשחק הליגה הראשון וזאת לאור העובדה שאלי אלבז איבד ממעמדו וצפוי לעזוב. נס זמיר, שכבש אתמול את שער השוויון, יהיה זה שככל הנראה יפתח.
בענייו אחר, בקבוצה ממשיכים לחפש אחר חיזוק כשישנו ניסיון לסגור את עסקת העברתו של מוחמד גדיר מהפועל באר שבע. באלופה דורשים 50 אלף דולר עבורו ויש ניסיון לשכנע את יואב כץ להשלים את העסקה.


