בשורות מצוינות לאוהדי מכבי נתניה. מלך שערי ליגת העל בעונה החולפת דיא סבע נשאר אצל היהלומים. היום (ראשון) הודיעו הצהובים-שחורים: "נשאר יהלום! מועדון הכדורגל מכבי נתניה והשחקן דיא סבע מאושרים להודיע על המשך דרכם המשותפת בעונה הקרובה". סבע עצמו העלה פוסט לאינסטגרם בו כתב: "נשאר יהלום, הלב אמר נתניה".
רק הבוקר הבהיר הבעלים אייל סגל בשיחה עם וואלה! ספורט כי מעבר לקבוצה אחרת בישראל לא עומד על הפרק והצהיר: "דיא סבע ישחק במכבי נתניה או בחו"ל. שום קבוצה בישראל לא יכולה לשלם סכום שיגרום לי לא לישון בלילה". כזכור, אחרי העונה הנהדרת שלו ב-2017/18 בה כבש 24 שערים בליגת העל, קבוצות רבות חשקו בשירותיו של סבע במהלך הקיץ. בין היתר הוזכרו רובין קאזאן הרוסית, לודוגורץ הבולגרית, ויטסה ההולנדית וגם הפועל באר שבע ומכבי חיפה.
סבע בן ה-25 למעשה סיים בשתי העונות החולפות כמלך השערים כיוון שב-2016/17 הוביל את טבלת הכובשים של הליגה הלאומית עם 18 שערים, אליהם ניתן גם להוסיף 12 בישולים, וכמובן עלייה בחזרה לליגת העל עם נתניה. סבע גדל בנוער של בית"ר טוברוק וב-2011 החל את הקריירה המקצוענית שלו במכבי תל אביב, אבל רשם רק שתי הופעות והושאל להפועל באר שבע, כשבעונת 2012/13 הוא מושאל להפועל באר שבע. סבע הושאל לחצי עונה נוספת להפועל באר שבע לפני שב-2013 עבר לבני סכנין. לאחר מכן הוא עבר למכבי פתח תקוה, בה שיחק ב-2013/14. בתום אותה עונה עבר למכבי נתניה, שהייתה אז העולה החדשה לליגת העל. בסוף אותה עונה קרע סבע את הרצועה הצולבת וחזר לכישרות רק במאי 2016 אז ירד עם נתניה לליגה הלאומית.
עוד בנושא:
בבוקר הבטיח אייל סגל: "סבע ישחק רק בנתניה או בחו"ל"
ההצעה המרשימה של לודוגורץ לדיא סבע
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.