יותר מ-20 שנה חלפו מאז משחק השרוכים, ופרטים חדשים ממשיכים להיחשף על המשחק המיתולוגי. כחלק מסדרת הכתבות "הכסא החם" של אורן אהרוני על היצרים והקטטות בבחירות לרשויות המקומיות, שתיפתח מחר ב-20:00 בכאן 11, סיפר משה חזן, אביו של אלמוג חזן, את הצד שלו לאירועים שהובילו למשחק הכי שנוי במחלוקת בתולדות הכדורגל הישראלי.
כזכור, בית"ר ירושלים היתה חייבת לנצח את הפועל בית שאן בקרית אליעזר כדי לזכות באליפות על חשבון הפועל תל אביב, והיא הובילה 1:2 עד הדקה ה-86, בה איזן במפתיע אלמוג חזן האלמוני ל-2:2 אחרי שעלה כמחליף וכבש את שער הבכורה שלו באותה עונה. מאותו רגע היה ניכר ששחקני בית שאן לא מתאמצים למנוע מיריבתם להבקיע, ובתוספת הזמן אכן הגיע שער האליפות של אשטוון פישונט.
"הם החליטו, השחקנים, רוב השחקנים הוותיקים, לתת את המשחק לבית"ר ירושלים", אמר חזן. "אתה מבין? ואיך אומרים? לא הספיקו להכין את אלמוג. לא לקחו בחשבון שאלישע לוי מכניס את אלמוג. לא הספיקו, הוא כבר שם את הגול. פעם היינו אהובים על כולם, בכל הארץ. עד המשחק ההוא. ואז הכל התפוצץ. את המשחק שלנו שידרו בטלוויזיה, בגלל זה כל הארץ ראתה. אבל המון קבוצות בליגת העל נתנו משחקים, ולא ראו את זה בגלל שלא היה שידור ישיר. כולם קיבלו, וכולם נתנו. ואתה יודע מה? זה עד היום. במקרה איתנו היה שידור ישיר...".
רגיל (4) 164
20:30

קאסה פיה

טורנסה
המארחת בעונה רעה מאוד עם 10 נק' בלבד אחרי 14 מחזורים בליגה הבכירה, ועדיין לא ניצחה בביתה העונה. טורנסה אמנם מהליגה השנייה וגם היא בעונה לא טובה, אבל כן יכולה להרגיש שבהתמודדות הזאת היא יכולה להפתיע. קרב צמוד בין שתי קבוצות בפורמה לא טובה, תיקו ב90 דקות
יתרון (4) 298
22:00

טלבארה דה לה ריינה
(2+)

ריאל מדריד
טלבארה מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד והפסידה שישה משמונת משחקיה האחרונים. פערי הרמות גדולים מדי במפגש הזה, ולריאל מדריד יש סגל מספיק עמוק בשביל לנצח כאן בשלושה שערים ומעלה


