מכבי תל אביב צפויה להיתקל בבעיה בעקבות ניצחונה אמש של פיוניק ירבאן בסיבוב השני של מוקדמות הליגה האירופית. הקבוצה הארמנית תפגוש את הצהובים בסיבוב הבא, אם הצהובים לא יפשלו ויעברו את רדניצ'קי במשחק הגומלין מחר (22:00). הבעיה שתעמוד אז בפני מכבי תל אביב היא שמשחק החוץ מול פיוניק ירבאן ייערך כבר ביום שלישי הקרוב בארמניה, וזאת אם הקבוצה הארמנית השנייה מהעיר ירבאן, אלשקרט, תחלוף מחר על פני קבוצה ממונטנגרו מולה היא משחקת מחר אחרי שכבר ניצחה אותה בסיבוב הראשון בחוץ 0:1.
במצב כזה תצטרך הקבוצה של איביץ' לחזור ארצה מניש כבר ביום שישי וכעבור 48 שעות בלבד להמריא לירבאן לקראת המשחק ביום שלישי משום ששתי הקבוצות הארמניות משחקות באותו אצטדיון. "זה לא אידיאלי אבל נצטרך להתמודד עם זה", אמר גורם במכבי תל-אביב. "אבל לפני הכל צריך לסיים את המשימה מול רדניצ'קי".
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
(2+)
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם