עירוני קרית שמונה הודיעה היום (ראשון) על צירופו של החלוץ אלון בוזורגי, שחתם על חוזה לעונה אחת אחרי שהתאמן עם הקבוצה במשך חודש וחצי והיה שותף למחנה האימונים בסלובקיה. בוזורגי בן ה-28 כבש 14 שערי ליגה בעונה שעברה במדי מ.ס. רובי שפירא חיפה מליגה א' צפון, ולמעשה הפך לשחקן השלישי שהגיע לקרית שמונה מהליגה הזו, אחרי המגן נירן רוטשטיין (עירוני טבריה) והחלוץ יואל אבוחצירה (הפועל הרצליה). סך הכול, הקבוצה של סילבס החתימה תשעה שחקנים במהלך החלון הנוכחי.
עוד בנושא:
ערוץ הטלגרם של וואלה! ספורט
המגן השמאלי פטריק דה סילבה הגיע להיבחן בבני סכנין
אייל סגל ייפגש עם דראפיץ' וברדה כדי לדון בעתידו של ערן לוי
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
בוזורגי למעשה חוזר לקבוצה בה החל את דרכו. החלוץ הוא בוגר מחלקת הנוער של קרית שמונה, ובאוקטובר 2008 ערך את הבכורה בבוגרים כששותף כמחליף במשחק גביע הטוטו מול בני סכנין. עונה לאחר מכן ערך בכורה בליגה הלאומית, אבל ב-2010/11 עבר להפועל חיפה ובמדיה שיחק לראשונה בליגת העל וגם כבש כבר במשחקו הראשון מול הפועל עכו.
קרית שמונה תחל את השתתפותה בגביע הטוטו ביום שלישי, כאשר תארח את מכבי נתניה במסגרת בית ב'. בשבת היא כבר תתארח אצל מכבי חיפה.
