אם לבית"ר ירושלים לא מספיקות הצרות הכלכליות, אזי נראה כי הן רק ממשיכות לגדול. קבוצת אקאנס הפינית, אשר השאילה לבית"ר את פול אדגר בעונה שעברה, תובעת מהמועדון כ-40 אלף יורו דמי אימון וסולידריות. התביעה הוגשה לפיפ"א לאחר שלטענת הפינים, השחקן הגיע לבית"ר כאשר הוא מתחת לגיל 23 ועל אף שבית"ר לא מימשה את האופציה עליו, היא מחויבת לשלם את הסכום הזה.
אגב, בית"ר עשויה לעמוד העונה בפני שורה של תביעות, כאשר גם פאוק סלוניקי שדורשת 250 אלף יורו שהובטחו לה עבור אריק סאבו, עשויה לפנות להליכים משפטיים בקרוב. בנוסף, אם שחקנים בעלי חוזים לא יעברו בבקרת התקציבים הם עשויים לתבוע את בית"ר ולהביא אותה לשוקת שבורה מבחינה כלכלית.
עוד בנושא:
ערוץ הטלגרם של וואלה! ספורט
מסתמן: בית"ר ירושלים לא תוכל להעביר את כל השחקנים בבקרה
אוהדי בית"ר פרצו למגרש, המועדון ייענש. גיא לוזון: "אין שום תירוצים"
בית"ר ירושלים הפסידה לצ'יחורה 2:1 והודחה מהליגה האירופית
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
בית"ר תגיש ביממה הראשונה תקציב ראשוני לבקרת התקציבים ובהמשך השבוע יהיו שיחות ודיונים עם הבקרה בנושא. כרגע נראה כי בית"ר תנסה להעביר בשבועות הקרובים תקציב בסך 23-24 מיליון ש"ח שיכלול בתוכו את חוזהו של עידן ורד. אם יהיו חסרות בטוחות, הבקרה תפנה לאלי טביב כדי שיספק אותן.
מספר גורמים הקרובים לטביב ואוחנה ניסו לתווך לאחרונה בין הצדדים ולנסות להגיע להסכם פיצויים בין השניים, אך בשלב זה אוחנה דחה זאת על הסף והבהיר כי מבחינתו יילחם על בית"ר כל עוד יוכל. כרגע נראה כי אם טביב לא ימכור את בית"ר או שיספק מכתב התנתקות, הקבוצה בסופו של יום תמשיך להידרדר ותילחם על חייה בליגה בעונה הקרובה.


