מכבי חיפה ממשיכה להגביר את הקצב במחנה האימון, זאת לקראת צמד המשחקים שייערכו מחרתיים מול ספרטה רוטרדם ו-RKC וואלוויק, בו ישחקו שני ההרכבים לסירוגין. במקביל לניסיון לסגור קשר אחורי זר, במועדון מנסים לסכם על עזיבת חלק מהשחקנים במחנה. עומרי בן הרוש מציג יכולת טובה במחנה עד כה, אבל במועדון כבר העבירו לו מסר כי הם מחפשים מגן שמאלי אחר, אחרי שההצעה מאנורתוזיס לא יצאה לפועל. בהפועל חיפה, שם מחזרים אחרי שון וייסמן, שוב בוחנים את האופציה להחתים את המגן אם ישוחרר ללא תמורה ממכבי חיפה ויסכים לקצץ בשכרו.
קלאוס עורך אימונים אישיים בקצף עם מאמן הכושר של מחלקת הנוער, יניב ברנשטוק, ועם האחראי על המאמנים במחלקת הנוער, גוסטבו בוקולי. החלוץ היווני התבקש להתייצב לשני אימונים ביום, בבוקר ואחר הצהריים.
עוד בנושא:
ערוץ הטלגרם של וואלה! ספורט
יעקב שחר ינחת במחנה של מכבי חיפה. אלאך: שוקל להחתים שחקן כנף זר
מכבי חיפה הביסה 0:6 את הקבוצה עד גיל 23 של אוטרכט
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
ומה בנוגע לרכש? עסקת העברתו של ניקו אולסק ממכבי נתניה תקועה. נתניה דורשת 300 אלף דולר, את שון וייסמן ואת מימוש כרטיס השחקן של יניב בריק שהגיע בהשאלה עם אופציה לרכישה. חיפה הודיעה כי עד שנתניה לא תענה לדרישותיה, העסקה לא תתקדם ומסר ברוח זו הועבר באמצעות סוכניו.
עדיין אין שום התקדמות עם הקשר האחורי הקמרוני ז'ורז' מנג'אק. כזכור, בשבוע שעבר התברר כי סוכנו הציע אותו בחינם, אולם מאז התברר כי ספרטה פראג דורשת חצי מיליון יורו תמורתו. "מכבי חיפה טרם הגישה הצעה רשמית על השחקן, שחר מתנגד לשלם את הסכומים האלה", אמר מקורב לעסקה הבוקר. "אם זה לא ייפתר השבוע, הם יעברו לשחקן אחר".
בית"ר ירושלים הבהירה למכבי חיפה כי בהתאם להודעת אלי טביב, אף שחקן לא יימכר עד משחק הגומלין באירופה, שיתקיים ביום חמישי. לכן, ההערכה היא שהעסקה תיסגר רק בשבוע הבא.