הפועל חדרה, העולה החדשה לליגת העל, החתימה היום (רביעי) לעונה אחת את הקשר חן ראובן, שכבש חמישה שערים במדי בני לוד בעונה הקודמת. ראובן בן ה-26 הוא בן העיר חדרה שגדל במחלקת הנוער של מכבי נתניה וערך במדיה את הבכורה בבוגרים בעונת 2011/12. אחרי כמה שנים בליגה א' (הפועל הרצליה) ובלאומית (סקציה נס ציונה ולוד), הוא חוזר כעת לליגת העל, אחרי שהרשים באימוני חדרה בשבועיים האחרונים.
עוד שחקן שהרשים את ניסו אביטן וחתם בחדרה אמש הוא המגן הצעיר עמית כהן. השחקן בן ה-20 הגיע בהשאלה מהפועל רעננה ויכול למלא מגוון תפקידים בהגנה ובקישור.
יחד עם ראובן וכהן, לחדרה יש כעת שבעה שחקנים חדשים. קדמו להם: לוסיו, מוחמד אבו פאני, וויסאם רבאח, מקס גרצ'קין ותומאס פרינס. הצרפתי אנז' פרדי פלומן, שחקן כנף בן 23 ששיתף פעולה בנבחרת הנוער עם אנתוני מרסיאל ותומא למאר, עשוי להיות הרכש הבא, לאחר שהותיר רושם טוב באימונים.
עוד בנושא:
ערוץ הטלגרם של וואלה! ספורט
הפועל חדרה: יעקב אבבה האריך חוזה, אנז' פרדי פלומן מרשים
הפועל חדרה פתחה עונה, ניסו אביטן: "יודעים לקחת שקל ולהוציא ממנו את המיטב"
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן