בני סכנין תפתח את אימוניה ביום שלישי הבא כאשר בקבוצה עדיין מחפשים אחר חיזוק במספר עמדות. בקבוצה רוצים בלם, מגן שמאלי וכן שחקן במרכז המגרש ושחקן התקפה נוסף. מי שעשוי להגיע בהשאלה הוא אמיר נסאר מעירוני קרית שמונה. השחקן הצעיר מועמד לקבוצה, ועל פי גורם בקרית שמונה, ייתכן ובימים הקרובים המהלך יושלם ונסאר יושאל לסכנין לעונה אחת.
מי שעשוי להצטרף לסכנין הוא החלוץ הניגרי ג'ורג' אקפביו, שהצטיין בליגה הלאומית בשנה וחצי במדי הפועל קטמון. החלוץ בן ה-25 כבש ארבעה שערים בחצי העונה לאחר שהגיע בינואר 2017, ובעונה האחרונה הוסיף תשעה ב-31 משחקי ליגה.
עוד בנושא:
עלא אבו סלאח עזב את בני סכנין, שתנסה להחתים לפחות שני בלמים חדשים
בני סכנין גיששה אצל טל בן חיים, פסימיות לגבי סיכויי הגעתו
הפועל באר שבע: ג'ון אוגו עלול להחמיץ את המשחק הראשון מול פלורה טאלין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו
בסכנין מחכים לתשובה ממהראן ראדי. הקשר הוותיק קיבל הצעה רשמית וצפוי להחזיר תשובה בימים הקרובים. בהנהלה שוחחו עם המאמן בני בן זקן על מספר שחקנים, ולפי גורם בכיר בהנהלה אמיר חלאיילה הצעיר וישראל זגורי לא צפויים להמשיך בקבוצה. חלאיילה מושאל מהפועל באר שבע אך מעוניין להיות פקטור ואם לא יהיה כזה, לא יישאר. מכבי פתח תקווה והפועל חדרה מעוניינות בשירותיו. לגבי זגורי, הרי שלשחקן חוזה בקבוצה אך לפי אותו גורם הנטייה היא לנסות ולהגיע איתו להסדר על שחרורו. מי שכן צפוי להמשיך הוא מוחמד כליבאת.
לגבי הצוות המקצועי, במועדון יצרפו בקרוב מאמן כושר ועוזר מאמן. גורמים בהנהלה סיפרו שהמנכל חאלד קאסום דוכי ניסה לצרף מאמן כושר ספרדי, אך בשלב זה נראה שניסיונות אלה לא צולחים ובימים הקרובים יצטרף מאמן כושר כשגם בעמדת עוזר המאמן ישנם כמה מועמדים כשבראשם רן קוזוק.


