אחרי שני אימונים שערכו ביומיים האחרונים, מכבי חיפה תגביר את קצב האימונים שלה בסוף השבוע, כשתעבור למתכונת של שני אימונים ביום. בשבוע הבא תערוך הקבוצה את המחנה הראשון מבין שניים, שיתקיים בכפר גלים, והוא יימשך עד סוף השבוע. שחקני הקבוצה ייצאו למנוחה קצרה וביום שני ימריאו למחנה האימונים בהולנד. על פי השחקנים, פרד רוטן נראה במצב רוח טוב באימון. הוא מרבה לערוך שיחות תוך כדי אימון. הקבוצה עדיין לא עורכת משחקונים פנימיים והאימונים מתבססים בעיקר על תרגילי קואורדינציה וכושר גופני. במועדון תולים תקוות רבות במיכיל קראמר. אחרי חזרתה מהמחנה, חיפה תערוך משחקי אימון נוספים במטרה לשפר את ההכנה לליגה.
עוד בנושא
מכבי חיפה פתחה עונה: יעקב שחר ומו אלאך נכחו באימון
בית"ר ירושלים: "טעות לצאת ככה למחנה, אין אפילו מספיק שחקנים איכותיים ל-7 על 7"
חיים מגרלשווילי לא הגיע לאימון. הסיבה: הפועל חיפה תחתים מגן נוסף
רגיל (7) 138
17:15

סביליה

אוסאסונה
סביליה אחרי שני הפסדי חוץ בליגה, אך היא חוזרת הביתה, במגרש בו היא ניצחה 1:4 את ברצלונה. היא מאוד לא יציבה, אך היא טובה יותר מאוסאסונה, שנראית רע מאוד כבר חודש. המארחת אמורה לנצח
יתרון (7) 149
17:30

בני סכנין
(1+)

מכבי חיפה
מכבי חיפה מחפשת ניצחון שיוציא אותה מהמשבר ויעצור רצף של שישה משחקים ללא ניצחון. את שני המשחקים האחרונים חיפה סיימה עם איבוד נקודות בתוספת הזמן, הפעם זה לא יקרה - חיפה מעל גול
רגיל (7) 172
18:30

מכבי נתניה

מכבי בני ריינה
ריינה מסתמנת כאחת החלשות בליגה ולפיכך מועמדת לירידה. עם הקהל הביתי הרב שלה, מכבי נתניה שבכושר מצוין יכולה לנצח בגדול.
הקבוצה ניהלה בימים האחרונים מגעים עם מספר מועמדים לתפקיד הקשר האחורי, אך עדיין לא נרשמה התקדמות. מוחמד אלאך מתעקש על מועמד מסוים, שכרגע עדיין לא חלה התקדמות במגעים עימו. רומרו הארגנטינאי נמצא בעדיפות שניה למקרה שאלאך לא יצליח להחתים את השחקן בו הוא מעוניין. עסקת הגעתו של הארגנטינאי אינה מסובכת מבחינה כלכלית וסוכנו, הרנן ברמן, עדיין ממתין לאור ירוק מהירוקים אחרי שהבהיר כי יוכל לשחררו מאסטודיאנטס בהשאלה עם סעיף של אופצית רכישה בחוזה. על פי שיחות שנערכו בימים האחרונים עם ההנהלה, ההולנדי הבהיר כי הוא מעוניין בקשר אחורי עם נתונים מוכחים של חילוצי כדור - נתון שלדבריו הקבוצה חייבת לשפר ביחס לשנים האחרונות. במועדון טוענים כי חל שיפור בגישה של קאיו. הברזילאי התבשר כי הוא ייצא למחנה והבהיר לחבריו בקבוצה כי ישמח לכבד את החוזה.
אחרי שהחליף מספר סוכנים לאחרונה, עמית זנטי חזר להיות מיוצג על ידי דודו אוואט, שמייצג אותו מול המועדון במטרה להגיע לסיכום לשלוש שנים. במועדון הבהירו לשחקן כי ההצעה, 150 אלף דולר לעונה, היא ההצעה האחרונה מבחינתם. זנטי יצטרך להחליט כעת האם לחתום על החוזה ולהצטרף לאימונים, אליהם כבר זומן, או לא. נכון להבוקר, לא נרשמה התקדמות עם עידן ורד. כזכור, בסוף השבוע נערכה שיחה בין מכבי חיפה לאלי טביב אך לא נרשמה התקדמות. במועדון טוענים כי ורד יגיע רק אם הדרישות של בית"ר ירושלים יהיו ריאליות. כרגע, ההצעה של חיפה עומדת על יותר ממיליון שקלים, אך בעלי בית"ר ירושלים דורש שני מיליון.


