רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
מחר (שלישי) ינחת בארץ מירדן הנסיך וויליאם.
הלו"ז המלא לביקור המיוחד של הנסיך הבריטי עדיין לא פורסם, אולם מה שכן ידוע הוא שחלוץ ברייטון תומר חמד יקבל את פניו במשחק כדורגל בין ילדים יהודים לערבים ביפו. בערב תתקיים קבלת פנים מיוחדת בבית השגריר הבריטי, לשם תצטרף אשתו של חמד שונית. השניים הגיעו ארצה לכבוד משחק הנבחרת שאמור היה להתקיים מול ארגנטינה.
חמד (31), בוגר מחלקת הנוער של מכבי חיפה, החל את הקריירה האירופית שלו במאריוקה ב-2011. לאחר מכן עבר לאמלריה, ומשם לברייטון, שם שיתף פעולה עם בירם כיאל. ב-2016/17 סייע לשחפים להעפיל לפרמיירליג ואשתקד כבש שני שערי ליגה ב-16 הופעות.