נשיאות בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל קיבלה היום (שישי) את העתירה הדחופה שהוגשה בנוגע להארכת המועד להגשת מועמדות לתפקיד יו"ר ההתאחדות לכדורגל, וזאת בעקבות פסילתו של שינו זוארץ על ידי ועדת הכשירות. על פי ההחלטה, המועד החדש להגשת מועמדות הוא לא יאוחר מ-1 ביולי 2018 - 30 יום לפני מועד הבחירות (30 ביולי).
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
בהודעה עליה חתום אמנון סטרשנוב, נשיא בית הדין העליון של ההתאחדות, נכתב: "במועד הקבוע בתקנון הוגשה אך מועמדות אחת לתפקיד היו"ר, זו של שינו זוארץ, שמועמדות זו נפסלה על ידי ועדת הכשירות שנימקה את החלטתה בכך שלמועמד יש זיקה לפחות לאחת מקבוצות הליגה המקצוענית במהלך השנתיים שקדמו להגשת המועמדות... משנקלעה ההתאחדות למצב בו המועמד היחיד לכהונת היו"ר נפסל על ידי ועדת הכשירות, ומאידך חלף המועד להגשת מועמדויות חדשות בתוך 60 יום שקדמו לבחירות, ניצבת ההתאחדות, הלכה למעשה, בפני שוקת שבורה.
"שקלנו בכובד ראש את הבקשה ואת היבטיה השונים. בהיעדר הוראה מפורשת בתקנוני ההתאחדות המסדירה מצב דברים יוצא דופן שכזה, ועל מנת למנוע את הצורך בדחיית מועד הבחירות שנקבע זה מכבר (ושבו אמור גם יו"ר ההתאחדות הנוכחי לסיים את כהונתו) מחליטה נשיאות בית הדין העליון, בתוקף סמכותה הטבועה והשיורית, להיעתר לבקשה".
בין המועמדים שהוזכרו לתפקיד לאחר פסילתו של זוארץ, נמצאים רז קינסטליך, יואל לביא וגם היו"ר הנוכחי עופר עיני עצמו, אם כי הוא טוען כי בכוונתו לעזוב בסוף יולי, כפי שהודיע מראש.