במהלך היממה האחרונה נרשמה התקדמות במשא ומתן בנוגע לחזרת גידי קאניוק למכבי פתח תקוה. הקשר אישר לראשי המועדון כי הוא מעוניין לחזור בעונה הבאה לקבוצה. עד כה סירב קאניוק לחזור לפתח תקוה וטען כי הוא ישוב לקבוצתו האוזבקית, פחטקור טשקנט. בפתח תקוה מתנגדים בשלב זה לבקשתו, זאת לאור העובדה שקאניוק מוכן לחתום על חוזה לעונה אחת. במועדון שלחו מסר לשחקן כי "רק חוזה ארוך יגרום לביטול התביעה בסך חצי מיליון יורו".
כזכור, עוד לפני הדיון הלפני אחרון בין הצדדים, בו הוצע לקאניוק לחזור למועדון, פורסם בוואלה! ספורט כי במועדון עושים מאמצים להשיב את הקשר הביתה. קאניוק התבקש אז לחתום על חוזה לשלוש שנים וסירב בטענה שהוא חוזר לקבוצת האם שלו, שם סעיף השחרור שלו עומד על מיליון יורו. בנוסף, במועדון גיששו עם הפועל באר שבע גם בנוגע למוחמד גדיר וגיא מלמד. "עד עכשיו הגיעו לכאן שמות משלימים לסגל, או לכל היותר שחקנים שיתחרו על חולצת ההרכב. ברגע שנחתים זר או שניים הסגל יקבל צורה אחרת", אמרו.
אלישע לוי ממשיך לחפש חלוץ זר. פתח תקוה הודיעה לרומאריו פירס כי החלה לחפש קשר אחורי זר. המסר שהועבר לשחקן בשיחה היה: "במידה ותחליט לחתום עוד לפני שנמצא שחקן זר, העסקה תיסגר". פירס טען בפני גורמים במועדון כי הוא יחתום אם עד סוף השבוע לא תגיע הצעה מחו"ל.
עוד בנושא
הפועל תל אביב: הקשר בן ה-23 רז כהן חתם לארבע שנים
בני סכנין: בני בן זקן מונה רשמית למאמן במקומו של טל בנין
וילי רוטנשטיינר יגיע לארץ כדי לחתום על חוזה לארבע שנים
יתרון (1) 197
18:30

אליצור נתניה
(4+)

מכבי רמת גן
אליצור נתניה עדיין לא נראית טובה מספיק להתמודד בליגה הראשונה. היא תפגוש קבוצה בכושר מצוין ויכולה להפסיד שוב.
יתרון (1) 211
18:30

ליברפול

מנצ'סטר יונייטד
(1+)
ליברפול חוזרת מהפגרה כשהיא לא בתקופה טובה עם שלושה הפסדים רצופים. יונייטד עדיין מנסה להתחבר אבל יודעת שאין הזדמנות טובה מזו להוציא נקודות באנפילד בכושר הנוכחי של המארחת. אלא שליברפול מספיק טובה לנצח כאן, אבל זה לא יהיה לה קל. ליברפול בגול
יתרון (1) 286
20:40

עירוני קריית אתא

הפועל גליל עליון
(5+)
אתא הפסידה בשני המשחקים האחרונים שלה לשתי התל אביביות, ונראתה לא רע. היא קבוצה יותר טובה מגליל עליון, שמגיעה אחרי ניצחונות על העמק ונס ציונה החלשות. אתא בבית, תהיה מוקש, ומול הקטנות כמו גליל עליון היא אמורה להסתדר
מעל/מתחת נקודות (162) (1) 287
20:40

עירוני קריית אתא
(162+)

הפועל גליל עליון
קריית אתא אמנם הפסידה להפועל תל אביב במחזור הראשון אבל נראתה טוב מאוד לאורך רוב המשחק. גליל עליון נהנתה מניצחון ביתי על העמק. היתרון של שתי הקבוצות הוא דווקא הגנתי ויחד עם החיסרון של בלייקס בגליל אפשר לראות כאן סקור די נמוך. אנדר