אחרי סערת ביקור נבחרת ארגנטינה שהתבטל, בהתאחדות לכדורגל חוזרים לעניינים הרגילים ונערכים שוב לקראת חילוף יושב ראש ההתאחדות לכדורגל. שינו זוארץ שנפסל על ידי ועדת הכשירות ושקל לערער על כך לבית הדין העליון של ההתאחדות, נוטה לוותר ונראה שלא יפעל על פי ההליך הזה.
יחד עם זה, זוארץ אינו מוותר על התפקיד ומעוניין במתווה של רוטציה לפיה מועמד אחר יתחיל כיו"ר ההתאחדות לשנתיים הקרובות והוא יחליפו, אחרי שיסיים לרצות את אותה תקופת צינון בת שנתיים, לה הוא זקוק. מי שאמור להתחיל הוא חבר הנהלת ההתאחדות לכדורגל רז קינסטליך כאשר גם יואל לביא מעוניין בתפקיד. אחד מהשניים אמור להיות יושב הראש הבא לשנתיים הקרובות ואז זוארץ יחליפו.
במקביל, פועל חבר הנהלת ההתאחדות לכדורגל שמעון מימון לאיסוף של 10 אחוז מקולות הקבוצות על מנת לכנס את האסיפה הכללית של ההתאחדות לכדורגל ובה להחליט על ביטול סעיף הזיקה. ממרכז מכבי ישראל הבהירו כי הם יתנגדו למהלך הזה מאחר שמדובר בשנת בחירות וכי לא ראוי שבשנה בה מתמודדים לראשות ההתאחדות לכדורגל, יעשו שינויים בתקנון בסעיף שקשור ישירות לתפקיד היו"ר.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם