משה אוחיון צפוי לפרוש ומועמד לחבור אל בלגויה מילבסקי בצוות האימון של מ.ס. אשדוד. הקשר הוותיק שנפצע לקראת סיום העונה בברכו, אמור לפרוש ממשחק ולהתחיל לעבוד במועדון כאשר יש סיכוי גדול שהוא יחבור אל מילבסקי שינחת בעוד כחודש בארץ ביחד עם עוזר מאמן מקדוני בשם רוברט סטויאנוסקי.
באשדוד כבר מתחילים להיערך לקראת העונה הבאה ומעוניינים לצרף את טל איילה שסיים את העונה בירידת ליגה של הפועל אשקלון. בלסינג אלקה ומאוריסיו מחזיקים בחוזים לעונה הבאה וצפויים להמשיך. לוויקטור גנב וקרלו ברושיץ' גם יש חוזים לעונה הבאה אבל הם מתנדנדים אחרי שרשמו עונה מאוד בינונית. אשדוד תצא למחנה אימונים בסלובניה במהלך חודש יולי.
רגיל (6) 86
16:00

הפועל עכו

הפועל רעננה
הפועל עכו, שמדורגת במקום התשיעי עם 10 נקודות, תארח את הפועל רעננה, שנמצאת שלוש נקודות מתחתיה במקום ה־13. שתי הקבוצות מחפשות יציבות ונמצאות בכושר לא מזהיר בתקופה האחרונה. נראה כי מדובר במשחק שקול שעשוי להסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין