מיטש גולדהאר וג'ק אנגלידיס צפויים להחליט בקרוב על זהות המאמן שיחליף את ג'ורדי קרויף בעונה הבאה ונראה שההתלבטות שלהם גדולה מאוד מכיוון שהם כבר למעלה מחודש עסוקים בעניין. אחת הסיבות לקיום אותה מסיבת עיתונאים מוקדמת בה נמסר לעולם כי קרויף יסיים את דרכו במכבי תל אביב עם סיום העונה, היתה לשם חיפוש אחר מחליף ראוי ומציאת אחד כזה בהקדם.
יש מאמנים שהציעו את עצמם בחודש האחרון ונדחו די מהר. יש כאלה שהיו על השולחן ומכבי הודיעה לסוכנים שלהם אחרי זמן קצר, כי המועמדות שלהם ירדה. מי שנמצא עדיין בתמונה הוא הסרבי ולדימיר איביץ', אותו מכיר אנגלידיס מהתקופה שאיביץ' אימן את קבוצת הנוער של פאוק סלוניקי ואנגלידיס ניהל את המועדון. איביץ' סירב אתמול לספר יותר מדי על המגעים עם מכבי תל אביב, אך מדבריו הקצרים עולה כי הוא עדיין ממתין לתשובת הצהובים.
רגיל (5) 149
19:30

קליארי

ססואולו
קליארי שבמקום ה-14 תארח את ססאולו שנמצאת במקום ה-13 עם נקודה אחת מעליה, שתי הקבוצות לא בכושר מוצלח במיוחד במשחקים האחרונים ואני חושב שהשתיים יחלקו בנקודות
יתרון (5) 241
21:30

אולימפיה מילאנו

פאריס באסקטבול
(3.5+)
פאריס היא בדיוק מסוג הקבוצות שמילאנו מתקשה מאוד נגדן באופן מסורתי. הקצב של האורחת יותר מדי גבוה למילאנו. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
"אולי בהמשך אוכל לדבר על העניין, אבל כרגע אני מעדיף לשתוק", אמר המאמן הסרבי. "זה לא הזמן הנכון מבחינתי להתייחס לכל מה שנכתב עלי". ההערכה היא שאיביץ' מעדיף את מכבי תל אביב על פני כל התעניינות אחרת שהופנתה אליו ולכן הוא יחכה בתקווה שמכבי תל אביב תחליט עליו מבין המועמדים שהגיעו לקו הסיום.
איתן טיבי שב הבוקר להתאמן בשורות מכבי תל אביב המתכוננת למשחק החשוב מחרתיים מול מכבי נתניה. כזכור הושעה טיבי ביום רביעי מפעילות עד לוועדת המשמעת בעניינו שנערכה אתמול. גורם במועדון העיד אתמול כי האווירה בוועדת המשמעת בה נקנס הבלם, היתה מאוד נינוחה וחיובית ולא עלה ממנה לרגע סימן שיכול להעיד כי יש כוונה נסתרת להשתחרר מחוזהו של טיבי לעונה הבאה.


