בעירוני קרית שמונה היו שבעי רצון מהניצחון אתמול (שבת) 1:2 על מכבי חיפה ומהעובדה שלמרות פתיחה לא טובה של הפלייאוף התחתון, הקבוצה נמצאת חזק על המאבק להשגת המקום השביעי. בקרית שמונה החלו גם להתכונן לעונה הבאה כשבמועדון מקווים לסגור עם החלוץ שמעון אבוחצירה כשגם חלוצה הצעיר של עירוני רמת השרון קייס גאנם עלה כמועמד לקבוצה. עידו דוידוב יישאר ככל הנראה במועדון, כמו גם איסמעיל ריאן.
קרלוס קוויאר לא ימשיך כשבמועדון מתלבטים אם להביא בלם נוסף כשהנטייה כרגע היא לא להביא. בנוסף, עומר לקאו, עידן נחמיאס וסמואל בראון יקבלו תפקיד חשוב יותר בעונה הבאה. לקאו ונחמיאס הפכו לשחקני הרכב ויקבלו מעמד גבוה יותר בעונה הבאה בעוד בראון יהיה שחקן סגל לגיטימי. בנוסף, שחקני נוער נוספים צפויים לעלות לסגל.
עוד בנושא:
שלושה אוהדי מכבי חיפה נעצרו בגלל קטטה ביציע: "אירוע קשה לצפייה"
ליגת העל: עירוני קרית שמונה ניצחה 1:2 את מכבי חיפה
יחזור לעוד קדנציה? עירוני קרית שמונה מעוניינת בשמעון אבוחצירה
בעניין אחר, אוהדי קרית שמונה כועסים מאוד על כך ששוב ישבו ביציע מעורב. כזכור, בעונה שעברה שלחו האוהדים מכתב למנהלת הליגה בו הם ביקשו שזו תדרוש מהקבוצות להקצות יציע נפרד לאוהדי היריבה באופן תמידי ובלי קשר לכמות שהגיעה. אוהדי הקריה ציינו שלא רק בחיפה הם יושבים ביציע מעורב, אלא במרבית יציעי ליגת העל וכעת ייתכן ויפנו שוב למנהלת כדי לחוקק חוק שכזה.
בחיפה הגיבו לעניין וכתבו "ראשית מדובר באירוע אלימות קשה שעל רשויות החוק לטפל בו ובחומרה הראויה. מדובר ביציע מעורב שאינו יציע אולטרס .למשחק לא היו שום סממנים מוקדמים או מידע לאלימות צפויה. כ-20 אוהדים הגיעו מקרית שמונה והוחלט להושיבם יחד עם אוהדי מכבי חיפה. מבירור ראשוני שלושת החשודים אינם אוהדים מוכרים לנו, הם הגיעו בשל טקס לזכר אוהד מכבי חיפה שנהרג וכיבדנו את זכרו. אגב, גם במשחקי הבית של קרית שמונה ישנם יציעים מעורבים בהם יושבים אוהדים משני המועדונים, בינהם לא היו אירועי אלימות בעבר. האלימות היא רעה חולה בחברה ויש לעוקרה מהשורש". יש לציין שבאותו יציב מעורב היו כ-5 שוטרים כשבחיפה ציינו שגם בצילום ניתן להבחין שהם עוצרים את הפורעים פחות מ-10 שניות מתחילת התקרית.
שוער הקבוצה, מהדי זועבי, עלה הבוקר לבית החולים זיו בצפת, כדי לבקר את רפי פרץ, אוהד הקבוצה תושב המושב ספסופה, אשר היה קרבן אמש לאלימות הקשה מצד מספר אוהדי מכבי חיפה באצטדיון. זועבי אמר בביקורו: "צפיתי בסרטון הקשה ופשוט לא האמנתי למראה עיני. מקווה מאוד שהמשטרה והאחראים ידעו למצוא את הפתרון עם החבורה האלימה. מאחל החלמה מהירה לרפי ושלא נראה מראות כאלה לעולם במגרשי הכדורגל ובכלל."
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
(2+)
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
פלייאוף תחתון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 עירוני קרית שמונה33 13 6 14 36-39 45 2 מכבי פתח תקוה33 12 7 14 44-40 43 3 הפועל רעננה33 11 7 15 45-36 40 4 מכבי חיפה33 10 8 15 39-38 38 5 בני סכנין33 10 8 15 47-32 38 6 מ.ס. אשדוד33 6 10 17 48-29 28 7 הפועל אשקלון33 4 9 20 51-23 21 8 הפועל עכו33 6 4 23 67-26 20