שלומי ארבייטמן כבש שער בכורה ברעננה ובהמשך השלים צמד (12, 82) אחרי עצמי של עטאא ג'אבר (60), שהעניק לקורצקי ניצחון שלישי רצוף. פיראס מוגרבי איזן זמנית עם פנדל מדויק (54)
במשחק שהתנהל באווירה נינוחה לעיני 600 צופים, הפועל רעננה גברה היום (שבת) 1:3 על בני סכנין בדוחא הודות לצמד של שלומי ארבייטמן (12, 82) ושער עצמי של עטאא ג'אבר (60). פיראס מוגרבי הצליח לאזן באופן זמני בפנדל (53), אך קבוצתו לא השכילה לשמור על התוצאה או לכבוש שערים נוספים ונכנעה לשחקניו של מנחם קורצקי, שהשיגו ניצחון שלישי רצוף בליגה לראשונה מאז ינואר-פברואר 2015. רעננה ניצלה את הניצחון כדי לעלות למקום התשיעי עם 37 נקודות, והיא רחוקה שתי נקודות בלבד מעירוני קרית שמונה שנמצאת במקום השביעי עם 39 נקודות.
שלומי ארבייטמן כבש את שערו הראשון במדי הפועל רעננה ופרץ בבכי בדקה ה-12. המארחים קיבלו פנדל מעט מוזר אחרי שעידו לוי התנגש בפיראס מוגרבי אבל האחרון תירגם אותו לשער בדקה ה-53 וקבע 1:1.בדקה ה-60 הגבהה של תומר סוויסה הגיעה דווקא לעטאא ג'אבר, שנגח לעבר שערו הוא, מתן עמבר לא הצליח לעצור ורעננה עלתה ל-1:2. שלומי ארבייטמן קבע את תוצאת המשחק והשלים צמד בדקה ה-82. .