הפועל עכו הצליחה לדחות הערב (שבת) את הירידה לליגה הלאומית בשבוע נוסף לפחות. הקבוצה הצפונית סחטה 1:1 ביתי ממ.ס. אשדוד עם שער של סיראז' נסאר בדקה ה-93 וביטלה שער מוקדם יותר של מאוריסיו (57). הברזילאי עצמו התפרע בסיום המשחק, ספג כרטיס אדום וצפוי לעמוד לדין.
מאוריסיו גם הכעיס את חבריו ובירידה לחדר ההלבשה היה עימות פיזי בינו לבין יגור פיליפנקה. הבלם כעס על החלוץ הברזילאי, מכיוון שהוא ביצע עבירה מיותרת שהובילה לשער השוויון של עכו. כבר במהלך המשחק העיר לו על כך פיליפנקה והשניים החליפו הערות, אך מסתבר שבסיום הם המשיכו לעימות פיזי בחדר ההלבשה שנבלם רק בהתערבות שחקנים נוספים שמיהרו להפריד ביניהם. פיליפנקה היה עצבני מאוד על כך שאשדוד לא לקחה את שלוש הנקודות, בעוד מאוריסיו גם הספיק להתעמת מילולית עם השופט ארז פפיר.
מאמן הפועל עכו איציק טוויזר: "ראיתם קבוצה שנלחמת ומראה הרבה אופי. אשדוד הבקיעה בהתקפה אחת. לא הצלחנו להבקיע אבל אני שמח על הנקודה. אני יכול להבטיח שגם אם נרד ליגה, נרד כמו גברים. בכל משחק שנבוא אליו נעשה את המקסימום".
קשר אשדוד וובה בראון: "אני לא חושב שהיה חסר לנו משהו. זה מאכזב מאוד, נכון. זה מה שהוחלט למעלה. אנחנו נתחיל להתכונן ממחר למשחק הבא, אין מה לבכות על המשחק הזה. מה שהיה זה היסטוריה, אנחנו נתכונן ונחשוב על המשחק הבא. אני שמח שהדברים בינתיים תלויים בנו".
מאמן אשדוד עמיר תורג'מן: "קיבלנו גול כואב מאוד בשנייה של חוסר ריכוז. צריך לתת את השני וכשלא עושים את זה, משלמים. צריך לעשות הכול נכון עד הדקה האחרונה. תכנית המשחק עבדה בדיוק כמו שרצינו חוץ מהדקה האחרונה. זה מבאס, מעצבן אבל נמשיך לעשות את הדברים כמו שצרים כדי להשאיר את הקבוצה בליגה. את כל המשחקים שלנו ניצחנו מדקה 85 ומעלה, אז זה הולך לשני הכיוונים. אנחנו תמיד נבדוק את עצמנו אבל ברוב המשחקים היינו שם עד הסוף". על האדום של מאוריסיו: "זה לא צריך לקרות, אנחנו נטפל בזה בתוך הקבוצה".
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
פלייאוף תחתון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 עירוני קרית שמונה33 13 6 14 36-39 45 2 מכבי פתח תקוה33 12 7 14 44-40 43 3 הפועל רעננה33 11 7 15 45-36 40 4 מכבי חיפה33 10 8 15 39-38 38 5 בני סכנין33 10 8 15 47-32 38 6 מ.ס. אשדוד33 6 10 17 48-29 28 7 הפועל אשקלון33 4 9 20 51-23 21 8 הפועל עכו33 6 4 23 67-26 20