שחקנים במכבי תל אביב העידו הבוקר (חמישי) כי עדיין לא הצליחו להשתחרר מתחושת ההחמצה הקשה שמלווה אותם מאז התיקו בשבת מול מ.ס. אשדוד. אחרי שלמחרת ניצחו הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים ומכבי תל אביב שוב צנחה למקום השלישי, איבוד הנקודות באשדוד אפילו יותר העיק. "קשה להשתחרר מזה ששוב בעטנו בדלי וכל השבוע מרגישים את זה באוויר באימונים", אומרים שחקנים בקבוצה. "לנצח את הפועל חיפה 0:4 ולראות איך מול הפועל רעננה אנחנו מפסידים ומול אשדוד עושים רק תיקו, זו תחושה קשה מאוד".
עוד בנושא:
מועדי המחזור ה-26: מכבי תל אביב בשני, בית"ר בראשון, באר שבע בשבת
מכבי תל אביב בעמדת נחיתות: התרחישים ולוח משחקי הפלייאוף הצפוי
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו
ג'ורדי קרויף לא עשה במהלך השבוע אסיפה קשה ולא אמר דברים חריפים לשחקנים. בקבוצה מעריכים שקרויף לא רוצה להוריד את הביטחון ולייצר מול השחקנים מצב עוד יותר מלחיץ ממה שהוא גם כך. "צריך לחזור לנצח את מכבי פתח תקוה ביום שני ולהיכנס לפלייאוף ברגל ימין כי בסוף הכל יוכרע שם וכל הקבוצות עוד יאבדו הרבה נקודות במשחקי הפלייאוף", אמר אחד השחקנים.
וידאר קיארטנסון החמיץ את מרבית אימוני השבוע אחרי שקיבל אישור לטוס לאיסלנד בשל מות סבתו. החלוץ אמור לשוב היום להתאמן. מי שצפוי להמשיך להיעדר הוא שרן ייני שמאז הפציעה שלו במשחק מול הפועל באר שבע, לא חזר לכשירות מלאה והוא עורך רק אימונים בצד.


